Love Mode – 2013. július

Sziasztok!

Már hónap közepe van és csak most érkezik a Love Mode? Hogy lehet ez? Hála istennek, ez alatt a két hét alatt megjártam a Balatont, a nagyszülőket, egy szülinapi bulit a Velencei tavon, egy fotózást, egy csillaghullást és még ki tudja, mennyi mindent, szóval igazán nem csak a gép előtt ülök, miközben ti olvasnivaló nélkül rágjátok a körmötöket otthon. Egyébként a cikkek számának a mostanában feltámadt fanfiction írói kedvem sem tesz jót. De nem nyafogok, olvassátok csak a júliusi pletykákat!
Azt még hozzátenném, hogy hallottátok a hírt? A Shuukan Josei szerint egy fantasztikusan híres férfi idol hamarosan megházasodik. A jövő heti lapjukban közlik a neveket, de addig mindenki a Johnny’s-osok közül találgat. Ti kire tippeltek?

Azt beszélik…

…a modell Nanao (24) és JOY (28) randevúznak.
A július 4-ei Josei Seven azt állítja, Nanao, aki főleg modell, de tavasszal láthattuk a Last Cinderella megkeseredett Choko-chanjaként is, egy párt alkot a JOY nevű talenttel. Arai Nanao a márciusi Love Mode-ban már szerepelt, amikor viharosan vetett véget három évig tartó kapcsolatának a T.M.Revolutionös Nishikawa Takanorival (42).
Most a magazin szerint június második felében Nanao és JOY páros masszázsra mentek egy tokiói szalonba, majd találkoztak pár barátjukkal. Éjfél körül, amikor végeztek a vacsorával, együtt tértek meg JOY otthonába. Azok, akik közelről is ismerik őket, azt mondják, hogy már április óta találkozgatnak.
Nanao ügynöksége: “Ő egy jó barátja.” JOY ügynöksége: “Egyenesen megmondta nekünk, hogy ő egy barátja. Együtt lógtak már barátaik társaságában.”

…Eikura Nana (25) színésznő a Fuji TV egyik alkalmazottjával randevúzik.
A Friday magazin képeket közölt, amint a pár yakiniku étterembe ment, majd kézen fogva elsétált a színésznő lakása felé éjszaka. A hölgyet sok produkcióból lehet ismerni, például a Boku wa Imouto ni Koi wo Suru című filmből Matsujun oldaláról, vagy a Mei-chan no Shitsuji doramából.
Eikura ügynöksége: “Nekünk azt mondták, hogy csak nagyon közeli barátok.”

Jegyben jár…

…MATSU (38) az EXILEból és párja (28).
Matsu júliusban végre eljegyezte a hölgyet, kivel már 7 éve járnak. “Felléptem az Exile-lal a krónikus betegségem ellenére, és nem sokkal a második fejezet indítása után hirtelen tüneteket kezdtem észlelni, ami komoly hatással volt az egészségemre a magánéletben és a nyilvánosság előtt is. Együtt voltunk már akkoriban, és ő segített végig ezen.” A házasság oka: “Még azután is, hogy felépültem, az egészségem gyenge maradt, de ő mindvégig mellettem volt és megértett; megnyugodtam és rájöttem, hogy számomra ő pótolhatatlan.” Hm, úgy hangzik, mintha az ápolónőjéről beszélne, nem a menyasszonyáról.

Ezentúl férj és feleség…

…Kazama Shunsuke (30) színész és partnere (35).
A Johnny’s kötelékeibe tartozó, de valahogy Ikuta Tomához hasonlóan együttesektől független, inkább a színészettel foglalkozó Kazama Shunsuke bejelentette, hogy májusban egybekelt civil barátnőjével, aki öt évvel idősebb nála. Megismerkedésük 2004-ben történt egy közös ismerősön keresztül, és azóta kapcsolatban álltak.
Kazama: “Mostantól továbbra is keményen szeretnék dolgozni mint színész és mint férfi, miközben a támogatását az erőmmé változtatom, és nagyon értékelni fogom az elkövetkezendő vezetéseteket és bátorításotokat.”

A történet esetleg azért bonyolódhat, mert a Shuukan Josei máris tudni véli, hogy az újdonsült feleség egy korábbi talent, Kawamura Kazuna. 2004-ben együtt szerepeltek egy Claudia nevű színdarabban. Ebben csak az a bökkenő, hogy a hölgy 2010-ben a V6-es Miyake Kennel állt kapcsolatban.
Kawamura ügynöksége: “A tavasz elején lehetett, amikor azt kérte, ‘Meg fogok házasodni, ezért kérem, engedjenek el a szerződésemből.’ Tudtuk, hogy kapcsolatban van, de csak nemrég szereztünk tudomást a házasodási terveiről.”
Kawamura édesapja, Takasugi Keiji, aki a BMI elnöke: “Nem, ne kérdezzenek engem erről. Kérem intézzék a kérdéseiket a Johnny’s-hoz. Így állapodtunk meg.” – kész vallomás.

…Shigematsu Takashi (40) színész és Nose Anna (34) színésznő-modell.
Július vége felé bejelentették az ügynökségeken keresztül, hogy a nálunk nem túl híres Shigematsu és a most futó Summer Nude dorama női főszereplőjének, Karinának a legidősebb nővére, Anna, június elsején egybekelt.
A pár elvileg Nose Anna legelső színdarabján, a STRAYDOG&J-TOP Produce: Kokoro wa Kodoku na Atom című remekművön keresztül találkoztak, és közel 10 évnyi járás után házasodtak össze. Anna: “Nehéz volt elképzelni az életem nélküle a jövőben. Biztos vagyok benne, hogy erőinket egyesítve bármin túl tudunk majd jutni.”

Mit nézek mostanában? Starman (dorama), Summer Nude (dorama), Free!! (anime), Gintama (anime)

Forrás és képek: tokyohive 1 2 3 4, aramatheydidn’t

2 thoughts on “Love Mode – 2013. július

Hozzászólás