Új csapat várható

Sziasztok!

Ahogy ígértem, lassacskán megpróbálok visszatérni, de nem a megszokott formában, mert a rovatokat továbbra sem tudnám garantálni, de már hiányzik hogy foglalkozzam egy kicsit a jpop és jdoramák világával, ezért majd meglátjuk, mi sül ki belőle. Elsőként csak egy rövid hírről lesz szó, amit szilveszter éjszaka tartott “Johnny’s Countdown 2013-2014“-en jelentettek be: új Johnny’s-os együttes érkezik.

Nakama Junta

A Johnny’s Countdown a Johnny’s Entertainment minden évben megrendezett nagykoncertje, ahol az ügynökség összes együttese szerepel – eltekintve azoktól, akiknek fontos dolguk van éppen máshol. A SMAP, a TOKIO és az Arashi egyre gyakrabban hiányzik a Countdownokról, hiszen őket saját műsorok, és a szintén szilveszter esti Kouhaku Uta Gassen is lefoglalják, de ha tehetik, legalább videón bejelentkeznek.

Kiriyama Akito

Szóval az idei Countdown nagy meglepetése az új együttes bejelentése volt. Valamikor a 2014-es év folyamán várható a CD debütálás, amit a már kiválasztott négy fiú “Johnny’s WEST4” néven fog véghez vinni. Valójában már a Hey! Say!JUMP csapatnévvel sem voltam elégedett, a Sexy Zone-nal meg pláne, de ez a mostani ezeket is alulmúlja. A Johnny’s WEST4 egészen úgy hangzik, mint valami kis junior formáció, és az összetétele sem más. A négy szerencsés a Kansai Johnny’s Jr. (az Osaka környéki juniorok) sokáig váratott tagjából áll össze, a lehető legjobban elosztott korral, hogy minél szélesebb legyen a rajongói kör.

Shigeoka Daiki

Nakama Junta (26) és Kiriyama Akito (24) a B.A.D junior formáció tagjai. Mindketten a hírhedt Gokusen széria 3. évadjában kaptak szerepet, Nakama mint Ichimura Rikiya, Kiriyama pedig Kuraki Satoruként. A Miura Haruma vezette bagázsban ugyan nem ők a főszereplők, de elég előkelő helyen vannak a viszonyrendszer ábráján. Ha esetleg valaki Takizawa Hideaki-rajongó, az Kiriyamát a Mayonaka no Panya-san című 2013-as doramában is láthatta Hiroki szerepében.
Shigeoka Daiki (21) és Kotanki Nozomu (17) a 7 WEST tagjai voltak eddig, és ők még igencsak fiatalon, 2009-ben alakítottak együtt a Samurai Tenkosei című doramában.

Kotaki Nozomu

A további információk még váratnak magukra, én mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy egy újabb Kis-My-Ft2-t kapunk-e vagy valami Hey!Say!JUMP minit. Addig is mindenkinek Boldog Ló Évét Kívánok!

Forrás: tokyohive
Képek: wikipedia

2 thoughts on “Új csapat várható

  1. Az idei “Johnny’s Countdown 2013-2014“-ról hiányzott KAT-TUN is.
    Ők saját koncertet adtak 2013.12.30-án és 31-én is “COUNTDOWN LIVE 2013 KAT-TUN” címmel. Azt hiszem ez az első ilyen jellegű koncertjük.
    “Johnny’s Countdown 2013-2014“-en viszont felvételről bejátszották KAT-TUN fellépését a saját óév búcsúztató koncertjéről.
    Szóval volt aki KAT-TUN-al tartotta az óév bucsusztatót, vagyis a visszaszámlálást.

    • Lehet, hogy félreérthető voltam, de nem tértem ki arra, hogy kik voltak a mostani Countdownon. Csak azért írtam róla pár sort, ha esetleg avalki nem ismerné az eseményt, képet kapjon róla. Így nem említettem azt sem, hogy a Kanjani8 is többször tartott már saját koncertet a Kyosera Dome-ban ilyenkor, és ők is videón jelentkeztek be. Még nem láttam az idei Countdownt, szóval nem állt szándékomban arról beszélni, hogy konkrétan idén ki volt ott és ki nem. De köszönöm az információt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s