Love Mode – 2013. augusztus

Sziasztok!

Érkezem, érkezem! Még nincs veszve semmi, meghoztam az augusztusi sztárpárokról szóló híreket. Bár kihagytam azt a nagy port kavaró kacsát az egészből, ami azzal etetett minket egy hétig, hogy valami extra szuper népszerű férfi idol elvett valami szintén híres hölgyet. Szinte az összes Johnny’s-os együttesből bevontak valakit, bár a legerősebbek a Matsumoto Jun x Inoue Mao shipperek voltak, de a Kusanagi Tsuyoshi x Ohshima Yuuko páros kedvelői sem voltak restek napokig izgulni emiatt. Aztán nem lett belőle semmi. De azért nem maradtunk Johnny’s-os nélkül ebben a hónapban sem, csak már a fiatalabbakra kezdünk ráállni. Szerepel itt egy-két főszereplő az Amachan reggeli doramából, valamint énekeses és énekesnők, színészek és színésznők. Olvassátok csak, hátha valaki éppen általatok ismert, vagy kedvelt előadó.

Azt beszélik…

… Okamoto Keito (20) és Arimura Kasumi (20) között van valami.
Nem is csak szimpla pletyka ez, hiszen a FRIDAY nevű pletykalap fotókkal tudja alátámasztani, hogy a fiatalok közelebb állnak egymáshoz, mint ahogy az Japánban barátoknál illik. A fiatalúr a Hey! Say! JUMP tagja, azaz neki a Johnny’s diktálta szabályok szerint nem is szabadna randevúznia, vagy legalább is nem úgy, hogy az kitudódjon. Egyébként csodás fogás, hiszen az apukája az egykor szintén Johnny’s-os Okamoto Kenichi, aki a mára megfakult emlékű Otokogumi együttes tagja volt, anyukája pedig Nishi Katsue modell – bár a szülők 2007-ben elváltak. Különleges képessége a gitártudása és a folyékony angoltudása (Japánban ez meglehetősen ritka!), amit 4 hosszú éven át csiszolt Angliában. Párja, a hamvas kis színésznő 2010 óta van a pályán, de már meglehetősen sok sorozatban tűnt fel. Legutóbb a díjnyertes, reggeli NHK dorama, az Amachan főszereplője volt, valamint a lassan záruló nyári szezon egyik legjobb doramájának (Starman – Kono Hoshi no Koi) mellékszereplője lett.
Később Arimura bocsánatot kért a kiszivárgott képei miatt.

…Ayano Gou (31) színész randevúzott a fiatal színésznővel, Hashimoto Aival (17).
A szenzáció egyébként a 14 évnyi korkülönbség, meg az, hogy Hashimoto szintén az Amachan dorama szereplőgárdájába tartozik, szóval ez a hónap elég nagy lejáratás a sorozat színészei ellen. A Josei Seven szerint a pár egy antik stílusú kávézóban múlatta az időt Shibuyában, élő jazz zenével, este 8 órakor. Hashimoto azért próbálta magát álcázni egy napszemüveggel és egy maszkkal, de mégiscsak kiszúrták, hogy a színész egy fiatal lánnyal lépett be a kávézóba.
A jelen lévő vendégek készségesen kiteregettek mindent a párról, amit csak láttak. Például hogy az asztalukhoz érve Hashimoto megszabadult az álcájától, vagy hogy amikor nem szólt a zene, hallani lehetett, ahogy Ayano Ai-chinnek szólította a lányt.
Az ügynökség álláspontja az, hogy Hashimoto csak vacsorázni ment egy tapasztaltabb színészkollégával.
Ayano korábbi párja 2010-ben Toda Erika volt. Hashimotoról még májusban is cikkeztek, hogy a kollégájával, Ochiai Motokival szűrte össze a levet, bár az a fiú csak 23 éves volt.

Tagadták, hogy…

…bármi is lenne Jung Eun Chae (26) és Kase Ryo (38) színész között.
A koreai színésznőt annak apropóján hozták össze Kase Ryoval, hogy egy filmen dolgoztak. Pletykára az adhatott okot, hogy a film szereplői együtt indultak szórakozni Tokióban, de bizonyos dolgok közbejöttek, így csak ők ketten maradtak, és nem kívánták lefújni a szórakozást. Kase elkalauzolgatta a hölgyet a fővárosban és vacsorázni mentek. Egyébként nem meglepő, de megint csak a Friday volt az, aki a barátságukat többnek vélte láttatni.
Kase Ryo rengeteg japán filmben játszott már, ismerhetitek a 10 Promises to my Dog, a Letters from Iwo Jima mozikból, vagy éppen a Honey and Clover live action moviejából.

…az NMB48-es Yamamoto Sayaka (20) a ONE OK ROCKos Takával (25) kavar.
A hírt ezúttal a Cyzo nevű pletykamagazin reppentette fel, sőt, szerintük Yamamoto már év eleje óta találkozgat az énekessel. Elvileg közös zenész barátaik által ismerkedtek meg és már a második randevún teljesen egymásba gabalyodtak. A hírre Yamamoto egy gyors Google Plus bejegyzéssel reagált, amiben felháborodva kijelentette, hogy nem is találkozott Takahiroval, nemhogy kapcsolatban legyen vele. Hát ugye Akimoto-sensei nem is engedi nekik, szóval ajánlatos, hogy ez valóban így is legyen.

Jegyben jár…

…Tachibana Keita (27) a w-inds. énekese és Matsuura Aya (27) énekesnő.
A Sankei Sportstól megtudtuk, hogy a 12 éve kapcsolatban lévő, de csak tavaly összeköltöző pár idén ősszel össze fog házasodni. Matsuura maga utazott júniusban Hawaiira, hogy megfelelő helyszínt találjon a jeles eseményre, amin csak a szűk család lesz jelen. A döntés oka az lehet, hogy szakmailag már mindketten elérték a lehető legtöbbet, ami telt tőlük: a vőlegény idén KEITA néven szóló karrierbe kezdett, a menyasszony pedig már több mint egy éve visszavonult, miután endometriózissal (nőgyógyászati betegség) diagnosztizálták, bár később szeretne még visszatérni.

Ezentúl férj és feleség…

…Endou Aya (33) szinkronszínésznő és párja.
A népszerű seiyuu a blogján jelentette be, hogy nem lesz több frissítése, mert megházasodott, de továbbra is dolgozni fog, így a rajongók sok-sok karakter hangjaként hallhatják még. Endou olyan karaktereket szinkronizált eddig, mint a Lucky Starból Takara Miyuki, a Macross Frontierből Sheryl, vagy a Chihayafuruből Chitose.

…Mizuno Yoshiki (30) az Ikimonogakari frontembere és párja.
A gitáros elmondta, hogy civil feleségének hatalmas szíve van és nagyon lelkes, vidám nő. Mint a csapat dalszerzője, ezután még nagyobb lendülettel kíván dolgozni. A csapatból ő házasodott meg elsőként, a másik két tag pedig gratulált neki.

 

Mit nézek mostanában? Free!! (anime) Chihayafuru 2 (anime) Platina Data (movie)

Forrás: aramatheydidn’t 1 2 3 4 5 6, tokyohive 1 2, tokyograph
Képek: jpopasia, generasia, stage48, asiacue, plusz a megjelölt források

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s