Johnny’s World – 2013. május

Sziasztok!

Sikerült összeraknom a Johnny’s-os híreket, de úgy hiszem, az Arashi posztra még pár napig várni kell. Mindenesetre jócskán jelentettek meg lemezt ebbena  hónapban a fiúk, van mit nézni, de maradt mire várni is. Szinte minden aktív banda kiadott vagy kiad valamit májusban és júniusban. Mindjárt vége a dorama szezonnak is, ezért ideje volt utánanéznem, hogy milyen sorozatok várnak ránk júliustól – Johnny’s-os főszereplőkkel. Ezen kívül akad a kínálatban egy reklám és két pletyka is. Olvasgassátok csak!

A Goo nagyon érdekes szavazást indított ebben a hónapban. a kérdés az volt, hogy Melyik Johnny’s-os tűnik mentálisan erősnek? He? Ez meg milyen kérdés? Mindegy, nézzük a top 10-et!
1. Kimura Takuya (SMAP)
2. Ohno Satoshi (Arashi)
3. Matsuoka Masahiro (TOKIO)
4. Matsumoto Jun (Arashi)
5. Sakurai Sho (Arashi)
6. Nakai Masahiro (SMAP)
7. Ninomiya Kazunari (Arashi) és Nagase Tomoya (TOKIO)
9. Tegoshi Yuuya (NEWS)
10. Kamenashi Kazuya (KAT-TUN)
Őszintén szólva, nem tudom, hogy erre valaki mi alapján szavaz. Hogy valaki mennyire összeszedett? Vagy ideges-e? Nem tudom, mindenesetre a top10-ben ott van négy Arashi-tag, az ötödik pedig a 15. helyen áll. Két-két SMAP és TOKIO tag is jól szerepelt. A NEWS-os fiú egyedül árválkodik, akárcsak a KAT-TUN frontembere.

Rumour

A FRIDAY magazin rajta kapta Nagase Tomoyát (TOKIO), ahogy egy huszonéves hölggyel yakinikuzgatott, majd együtt töltötték az éjszakát Nagase lakásán. A Johnny’s nem kommentálta az ügyet. Náluk nincs olyan nyíltan kihirdetve a randistop, mint az AKB-csapatoknál, de itt sem dicsérik meg azt, akiről ilyen hírek kapnak szárnyra. Nagase Tomoya viszont sosem leplezi a nőügyeit: évekig élt együtt Aibu Saki színésznővel, de Hamasaki Ayumi és Shibasaki Kou sem álltak tőle messze. Ejnye.

A Tokyo Sports pedig azt állítja, hogy Yamapi 24 órás felügyelet alatt áll. Egy bizonyos anonim dolgozó elmondta, hogy Yamapit egy nő követi a munkában és a magánéletben is mindenhová – a mosdó kivételével. A felügyelet oka az lehet, hogy tavaly év végén Jin és Pi együtt szórakoztak, Akanishivel viszont szigorúan tilos érintkezni… mintha a házasság fertőző lenne. De a szóló eredményei sem túl meggyőzőek az ügynökség számára. Talán majd a júliusban induló sorozatával meggyőzheti Iijimát, a menedzserasszonyt.

CM

Ez előbb a junior Morimoto Shintarót, Matsumura Hokutót, Shigeoka Daikit és Hirano Shót láthattátok, amint a Baskin Robbins fagylaltját reklámozták. De van valami érdekes elképzelés abban, ahogy a junior-fiúk csupa rózsaszínben futnak és ugrálnak egy tölcsér fagylaltért.

Dorama

tumblr_mmy68jOdJs1qbtd4eo1_500

Már rebesgetik, hogy milyen új sorozatok indulnak majd júliusban, a nyári szezonban. A TBS elindítja a Pin to Kona című jelenleg is futó mangasorozat élő szereplős adaptációját. A főszerepet a Kis-My-Ft2-s Tamamori Yuutára osztották. A 23 éves fiút már díjazták az Ikemen Desu ne című doramában nyújtott alkotásáért, de játszott az ATARU és a Nobunaga no Chef doramákban is. A Pin to Konában a főhős Kawamura Kyonosuke egy híres Kabuki (japán színházi ág) család tagja. “Megtiszteltetés, hogy egy doramában a a Kabuki világában játszhatok, aminek 400 éves történelme van.” A doramában a riválisát alakítja majd Nakayama Yuuma (NYC), aki a nem tradicionális Kabuki családból származó Sawayama Ichiyát alakítja. Sawayama szeretne legalább olyan sikereket elérni, mint Kawamura, sőt, még a hősnőért – Chiba Ayame – is meg kell küzdenie vele, akit Kawashima Umika alakít majd (Papadol!, Kaibutsu-kun). A doramának megint csak Johnny’s “szaga” van, hiszen a főszereplő két fiún kívül még két junior van a fontosabb szereplők között.

Fentebb már elhintettem, de Yamashita Tomohisa is szerepet kapott egy júliusban induló doramában, Summer Nude címmel. Nem is akármilyen sorozat lesz ez, hanem a getsuku, vagyis az, amit a hétfő este 9 órási sávban sugároznak – ez a legelőkelőbb hely egy sorozatnak. A történet szerint a 28 éves Mikuriya Asahi egy kis fotóstúdiót vezet egy tengerparti kisvárosban (hm~ nyár ^^). Mikuriya nagy fotós szeretne lenni, de egyelőre csak helyi esküvőket és iskolai ünnepségeket fotózgat. Egy nap lekapja, ahogy Chiyohara Natsukit, egy híres tokiói olasz étterem séfjét ejti a vőlegénye. Chiyohara a városban marad és lassan összebarátkozik Mikuriyával. De közben feltűnik Hanae, aki Mikuriya középiskolai juniorja és régi barátja, valamint nyíltan szerelmes is belé. A szerelmi háromszög két hölgyét Karina és Toda Erika alakítják. Ez egy nagyon ígéretes doramának tűnik.

Kamen Teacher-0001.jpg

És még egy Kis-My-Ft2-s dorama a nyárra: Kamen Teacher. Fujigaya Taisuke (Ikemen desu ne, Risou no Musuko, Priceless) egy motoros tanárt (olyan, mint a GTO) fog alakítani. Mellette angoltanárt alakít majd Oomasa Aya (Yamato Nadeshiko Shichi Henge). A delikvens diákok vezérét a Sexy Zone-os Kikuchi Fuma játssza, de juniorok is feltűnnek majd mellette. Csak tudnám, miért ilyen népszerűek ezek a “menő tanár megneveli a rendetlen diákokat” sorozatok… Sajnálom, trailerek még nincsenek.

Music

Rögtön a hónap elején megjelent a Sexy Zone 4. (dupla) kislemeze, a Real Sexy!/BAD BOYS. Azonban már a megjelenés előtt nagy port kavart a rajongók között a borító. A Je ugyanis valamilyen megfontolásból csak a 3 ismertebb tagot, Nakajima Kentót, Sato Shorit és Kikuchi Fumát tette rá egyes borítókra, a többin pedig ők vannak a középpontban – juniorokkal! Egy változaton sincs simán az 5 tag. Egyébként azzal a hármassal a B verzión külön kisfilm is található. Ez egy kicsit szét fogja zilálni a csapatot, nem?
A címadó dalokról szólva, a Real Sexy! klipje szerintem látványos és érdekes, a dal viszont unalmas, olyan, mint akármelyik junior dal a Shounen Clubból – amin nem csodálkozom, hiszen évek óta, ők szerepelnek ott is.

A BAD BOYS az azonos című, elég bénácska kis Johnny’s dorama zenéje, de nem rossz, szerintem jobb, mint a Real Sexy! Ezt a már kiemelt három tag énekli. Itt megnézhettek róla egy fellépést.

Megjelent Doumoto Tsuyoshi (KinKi Kids) saját cover albuma, a Kaba, amin olyan híres előadók dalait énekli el, mint Wada Akiko vagy a Dreams Come True. Covereli ezenkívül saját magát is, vagyis a szóló debütáló dalát, és felénekelt egy új dalt is. A lemez borítóján egy vízilófejű alak látható – ez egy szóvicc, mert a japánok a cover szót ‘kabaa’-nak mondják, miközben a kaba vízilovat is jelent. Belehallgathattok pár dalba: Yoshida Takuro – Jinsei wo Katarazu, Wada Akiko – Furui Nikki, Fuji Fumiya – Another Orion.

A hónap közepén érkezett új kislemez a KAT-TUNtól is, hiszen ők biztosították a Kame főszereplésével készült Ore Ore film zenéjét. Ez a dal a FACE to Face, de emellett megtalálható lesz a különböző kiadásokon egy DRAMATIC című kísérődal, valamit a FLASH, ami Taguchi Junnosuke szóló dala és klipje.
A FACE to Face nagyon jó szám lett, fülbemászó a refrénje és meg is marad az emlékeidben, legalább az az egy sor, ami felcsapja azt. A klippel viszont nem tudom, mi van. A Real Face című számuk már 7 éves, és mégis jobban néz ki, mint ez. Béna effektek, amikor nincs effekt, akkor meg sápadtak a színek, rossz nézni (Koki stylistjának malőrjeiről ne is beszéljünk). De azért nézzétek meg magatoknak:
A DRAMATIC átlagos, hallgatható, a FLASH-t viszont nem értem. Ez a dal is elmegy, nincs vele semmi baj, de nem hittem a szememnek, amikor megláttam, hogy a fanok úgy istenítik, mintha az évszázad dala lenne. Hát nem. Junnóhoz képest jó, de az egész zenei piacot tekintve semmi. Meglehetősen hasonlít az EXILE-dalokhoz. A klipben egyébként feltűnik Kame is. Ennyi. Nézzétek meg, ahogy Junno áttáncolja magát a saját klipjén.

Az utolsó a hónapban a Tegomass borzalma. Nem, nem a zenével van baj, mert a Tegomasstól ez a megszokott, a Chu Chu Chu és a Cheetah Gorilla Orangutan dalok miatt már nem lepődünk meg semmin, de a klip… azt nyugodtan elhagyhatták volna. A Neko Chudoku a duó 7. kislemeze, amivel az ügynökség olyan merész, hogy egyedül az általános kiadásra biggyesztett két kis kísérődalt; a limitáltakon csak a Neko Chudoku található meg. A rémisztő macskajelmezekbe öltöztetett Tegoshi (az ő cicája miért lány?) és Masuda különböző tipikus macskatevékenységeket és tulajdonságokat mutat be.

Az, hogy hülyét csináltak magukból vele, nem kifejezés, hiszen a dal alapját két holland zenésztől vásárolták. Ez nem baj, csak ennek apropóján egy holland tévéműsorban is bemutatásra került a klip, ahol a velük nem túl ismerős közönségnek fogalma sem volt, hogy mit gondoljon erről. A műsort itt nézhetitek meg.

Upcoming
– Június 05. SMAPJoy!! (50. kislemez) – Kasuka na Kanojo dorama zenéje
– Június 12. Kanjani8Namida no Kotae (22. kislemez) – 100 Kai Naku Koto movie zenéje
– Június 26. Hey! Say! JUMP Come On A My House (10. kislemez)

Forrás: tokyohive, aramatheydidn’t

2 thoughts on “Johnny’s World – 2013. május

 1. Ooké 😀 elég volt egy pillanat, és felhúztam magam 😀
  Gondolom sejted melyik részen 😀
  Ááá… Pi és Jin nem találkozhat hülye Johnny miatt… az kész… remélem, őt is eltiltják egyszer a barátaitól… de most komolyan… miért? mire jó ez Johnnynak?
  Na, de a dolgok vidámabb oldala.
  KAT-TUN Face to Face *-* A zene sztem jó lett, a klippről nem nyilatkozok 😀 2 perc után fáj tőle a szem. Nem tudom, mit gondoltak ezzel az effekthalmazzal.
  De a lényeg, hogy a zene jó lett. Már csak a turnéra kell várni 😀
  Aaaa Tegomass engem megölt 😀 Akárki akármit mond, nekem tetszik 😀 Bolondot csináltak magukból jha, de annyira aranyos bolondot. Tego és Massu is tiszta kawaii *-*
  A zene is fülbemászó.
  És még Pi doramaja az, amit várok.

  • Hát én annyira azon nem húztam fel magam. Amíg Jin nem volt izolálva, addig se nagyon szerette az ügynökség, ha az Akanishi troop együtt bulizgatott nyilvánosan, így meg talán két oka lehet annak, hogy Pi állandó felügyeletet kapott: 1. Nem akarják, hogy Jin rebellis viselkedése átragadjon a Golden Boy-ra, 2. Így van értelme a büntetésnek (tudod, a sarokba állított kisgyerek mellé sem mehet oda egy másik játszani :D).

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s