Love Mood – 2013. május

Sziasztok!

Nem hiszitek el, de amellett, hogy holnap kb. 2000 szóból írok kanji ZH-t, amire közel sem készültem fel tökéletesen, volt időm (haha…) összeszedegetni különböző forrásokból a múlt havi párkapcsolati híreket. Tokyohive még mindig halott… ki tudja, még meddig. Na, de most olvasgassátok, hogy kiket boronált össze a Friday, kik házasodtak össze, illetve… a cikk végén egy bónuszbotrány is vár rátok, ami igencsak zaftos~

Azt beszélik,…

…Hashimoto Ai (17) és Ochiai Motoki (22) randevúznak.
Ki más szellőztethette volna meg ezt az információt, mint a FRIDAY hetilap (május 10-ei szám). Összeboronálásuk ötlete abból adódhatott, hogy együtt dolgoztak a 2012-es Kirishima, Bukatsu Yamerutteyo című filmben. És persze ezt alátámasztandó a magazin nem átallott olyan fotókat szerezni, amiken Hashimoto és Ochiai egymás lakásából távoznak. Az ügynökségek azonnal tagadták a hírt. Hashimotóé (Sony Music Artists Inc.) csak simán tagad, míg Ochiai ügynöksége (Brave) kicsit mentegetőzik is, “A ‘Kirishima’ egész szereplőgárdája nagyon jó barátságot kötött, nemektől függetlenül. Hashimoto szintén egy nagyon jó barát, de nem állnak romantikus kapcsolatban.” Szegény Ochiai srácnak meg le kellett tiltania a kommentelést a blogján, mert azonnal elárasztották őt a rajongók üzenetei. Hashimoto sem lehetett teljes biztonságban, amikor a lap megjelenésének napján részt vett a Kirishima film kapcsán a 4th Nippon Theater Staff Film Festival in Seijo nevű eseményen. A riporterek azonnal rákérdeztek a románcra, mire Hashimoto csendben maradt (ilyenkor nem kéne minimum azt mondani, hogy “nincs semmi”, ha tényleg nincs semmi?). Az idős Kiki Kirin színésznőnek kellett szándékosan elterelnie a témát. Egyébként Hashimoto megnyerte a Legjobb Női Mellékszereplő Díjat.
Hashimoto Ai mögött még meglehetősen kevés produkció áll (bár ő volt a címszereplő a Sadako 3D című filmben). Viszont Ochiai Motoki már több mint 10 éve benne van az iparban; Namida wo Fuite, Yoiko no Mikata doramák, és 2011-es Gantz movie, például, bár egyik sem főszerep.

Jegyben jár…

…Fujiwara Tatsuya (31) színész és párja (34).
Május 31-én jelentette Fujiwara ügynöksége, hogy a színész még idén elveszi élete civil párját. Ők ketten még 2004 nyarán találkoztak egy közös ismerősön keresztül és tavaly év végén döntötték el, hogy egybekelnek.
Nos, mindenki Kirája (Death Note) és a Battle Royale főszereplője is házas ember lesz.

Ezentúl férj és feleség…

…Kaname Jun (32) színész és párja.
Május másodikán jelentették be, hogy április 28-án összeházasodtak. Kaname elmondta, “Az új erővel, amit családnak hívnak, remélem tovább tudok haladni a korábbinál is jobban koncentrálva a munkámra.”
Senkit nem ért váratlanul a hír, ugyanis már februárban jelezték a szándékot, de most semmi további információt nem közöltek.
Kaname Junt ismerhetitek a Tatta Hitotsu no Koi, a Ryuusei no Kizuna, vagy az Atashinchi no Danshi doramákból.

…Bibiru Oki (38) és AKINA (27) az ex-Folder5-tag.
A május 14-ei PON! hírműsorból megtudhatta a nagyérdemű, hogy a pár április 30-án regisztrálta a házasságukat. Azt is elárulták, hogy valójában AKINA jegyezte el a humoristát egy könyvtári padon. A lány nem terhes, de Bibiru elmondta, hogy “Két vagy három gyereket szeretnék.” AKINÁról pedig elmondta, hogy őszinte és szilárd jellem.

…Che’Nelle (30) énekesnő és tánckoreográfus párja.
Cheryline Ernestine Lim május harmadikán kötötte össze az életét a táncossal, akivel 4 éve randevúznak már. A ceremónia időpontját még nem hozták nyilvánosságra.
Che’Nelle maláj-ausztrál származású (az apja borneói születésű kínai, az anyja pedig indiai és holland leszármazott). A kis Cheryline Sabah-ban, Malajzia egyik szövetségi államában született, majd a családjával Ausztráliába költözött. Tehetsége hamar megmutatkozott mind az éneklésben, mind a zeneszerzésben, fel is fedezték, de csak 22 évesen, 2005-ben szerződhetett le egy lemezkiadóhoz. 2006-ban Kanye Westtel együtt szerepelt, és 2007-ben debütált saját albummal.
Che’Nelle május elsején jelentette meg hosszú idő utáni első kislemezét I will címmel. A dalszöveg pedig az eseménynek megfelelően meglehetősen szerelmes.

…Nishioka Takahiro (37), a Fuji TV bemondója és párja (25).
Május 11-én derült fény az aznapi házasságkötésre. Nishioka kollégái már kezdtek aggódni, hogy ilyen sokáig szingli maradt, de most mindenki nagyon boldog. Nishioka elmondta, “Még energikusabbnak érzem magam most, hogy megtaláltam életem párját és ezzel az érzéssel szeretném a műsort is felturbózni.”
Nishiokáról annyit lehet tudni, hogy Saga prefektúrából származik, és 1998 tavaszán szerezte meg a jogi diplomát a Keio Egyetemen, majd 2011-ben sportriporter lett.

…Yasuda Kei (32) ex-Morning Musume-tag és Kozaki Yochi (35) olasz ételek szakértője. 
Yasuda Kei május 29-től Kozaki Kei. A pár tavaly ismerkedett össze egy közös barátjukon keresztül. Márciusban volt az eljegyzésük. Jól fog menni a soruk, hiszen a férfinek két saját étterme is van Tokióban. A hölgy még nem terhes, és a ceremónia napját sem tűzték még ki. Yasuda elmondta, “Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettem egy csodálatos embert, akiről azt tudom gondolni, hogy ‘Vele rendben leszek egész hátralevő életemben!’!!”

*A 小崎 vezetéknévnek Kozaki és Ozaki olvasata is lehet. Én a wikipedia szerint használtam ennek az úrnak az esetében, de sok más hírportálon a másik szerepel. Szóval ezt nem igazán tudom.

Az elváltak sorát gazdagítja…

…Kawabata Kaname (34) a CHEMISTRY együttes tagja és volt felesége, Takahashi Miki (?) modell.
Május 5-én olvashatták a rajongók Kawabata honlapján, hogy felbontják a házasságukat. A párocska romantikus módon éppen a CHEMISTRY egy 2007-es klipjének, a This Night-nak a forgatásán ismerkedett össze, majd randevúzni kezdtek és 2008. márciusában összeházasodtak. Szeptemberben megszületett a kislányuk. (Mivel 5-6 hónapra nem születik gyerek, ezért világos, hogy miért házasodtak össze.) Kawabata elmondta, hogy hosszú megbeszélések révén jutottak erre a döntésre, de továbbra is együtt kívánnak működni, mint felelősségteljes szülők. És persze a karrierje sem dől össze egy kis válástól. Főleg, hogy tavaly óta szólóban is nyomul.

+1 Botrány

A volt Morning Musumés Yaguchi Mari (30) a múlt hónapban elnézést kért a saját tévéműsorában azért, mert viszonya volt… De még milyen viszonya! A Josei Seven magazin írta meg 21-én, hogy Nakamura Masaya (27) Yaguchi férje egy szép februári napon hazaérkezett, benyitott a hálószobába, és megdöbbent: a szoba olyan volt, mint szex után, a szekrényben pedig ott rejtőzött a meztelen modellfiú, Umeda Kenzo (25). Umedának le kellett térdelnie, meg kellett hajolnia, majd tűrnie, hogy bizonyítékként készüljön egy kép. Azóta a házaspár különköltözött és hamarosan elválnak. A papírokon az alábbi mondatok szerepelnek: Yaguchi: “Nem bírtam elviselni, amilyen durván a férjem bánt velem.”; Nakamura: “Az ágynemű mindig le volt cserélve, valahányszor kihelyezett helyszínről jöttem haza.”. A netezők és a japán celebek többnyire elítélik Yaguchit. Umeda letörölte a Twitterét és a személyes blogját, de talán nem ő az egyetlen. Még négy férfit gyanusítanak azzal, hogy Yaguchi szeretője volt. Suttognak egy nős Johnny’s-os idolról (valljuk be, ez elég szűk kör… talán Takuya?), egy színészbarátról és két másikról, de Oguri Shun neve is felmerült. A dologról egy rövid videó is készült.

Forrás: aramatheydidn’t, jpopasia, ishikawa.fm, ohayoseoul
http://news.easybranches.com/2013/05/02/kaname-jun-gets-married/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s