Az osakai csődör

Sziasztok!

Elérkeztünk a blog 200. bejegyzéséhez! Yay! Ennek örömére igyekeztem ide időzíteni egy pletykálkodós cikket, mert tudom, hogy azt szeretitek a legjobban. Ne várjatok semmi nagy leleplezést vagy valódi titkokat, mert olyanokat még a kerek post-számra sem tudok nektek szerezni, de azért ezen is el lehet kicsit csámcsogni. Ráadásul nem valami alig ismert egyfilmes színészekről lesz szó, hanem olyanokról, akiket már biztosan láttatok itt-ott. Na, ne is halogassuk, vágjunk bele!

Adatoló:

– Nishikido Ryo (28)
Az osakai csődör a Johnny’s Entertainment kötelékeiben dolgozik már 16 éve, vagyis az idolgyárban töltötte több mint az élete felét. Korábban a NEWS és a Kanjani8 tagja volt egyszerre, ami igazán hősies dolog volt tőle, főleg, hogy teljesen más karaktert vett fel Tokióban és mást Osakában. Nagy törés lehetett számára, amikor hasonlóan két csapatban játszó pajtását, Uchi Hirokit eltiltották a tevékenységektől a botrányai miatt. Nishikido ekkor Yamapi és Akanishi Jin baráti körébe került, sőt, ők lettek a JE híres troopja: a Golden Boy, a Tékozló Fiú és a Sexy Osaka Man – ez Ryo saját magának adott beceneve. Közben a Kanjani8 rangerjei között megmaradt a legkisebbnek, “Dokkun”-nak.
Színészként sem utolsó, sok híres sorozatban és filmben szerepelt. Pár közülük, amiket biztosan ismertek: 1 Litre no Namida, Attention Please. Last Friends, Ryuusei no Kizuna, Orthros no Inu, Niini no Koto wo Wasurenaide SP, Joker, Inu wo Kau to Iu Koto, Zenkai Girl, Papadol!, illetve a Chonmage Pruin film. Na, tessék azonnal leülni doramázni, ha ezek közül egyet sem láttatok!

– Horikita Maki (24)
A hölgy fiatal kora ellenére a legnagyobb mai színészek között van számon tartva ebben a generációban. Ügynöksége a Sweet Power, aki női idolokra specializálódott, kollégája és jó barátja Akanishiné Kuroki Meisa. Jellegzetessége a fiús bája, és emiatt gyakran rövid haja. Őt is lefogadom, hogy láttátok már alakítás közben, nem is egy, de legalább két doramában. Kuroki Meisához hasonlóan ő is sokszor szerepel Johnny’s-osokkal. Talán a Sweet Power lenne a JE párja? De soroljunk fel gyorsan pár néznivalót, amiben szerepelt: Nobuta wo Produce, Kurosagi, Hanazakari no Kimitachi e, Atashinchi no Danshi, Tokujo Kabachi!!, Wagaya no Rekishi, Umechan Sensei és a Memoirs of a Teenager Amnesiac illetve az Ohoku filmek.

– Kitagawa Keiko (26)
A hölgy Hyougo prefektúrában született (egyébként Nishikido is), majd Kobéban nevelkedett, ahol sok barátját elvesztette az 1995-ös nagy ottani földrengésben. Játszott a gondolattal, hogy orvos lesz, de mire nagyobb lett, elbizonytalanodott, így éppen jókor fedezték fel őt a szórakoztatóipar számára. Végül azért szülői nyomásra elvégezte a Meiji egyetemet, de mégis inkább a modellkedés és a színészet jött be neki. Ügynöksége a Stardust Promotion, ami rajta kívül többek között a Momoiro Clover Z-t, Oomasa Ayát, YUIt és Shibasaki Kou-t is futtatja. Kitagawa a Seventeen magazin állandó modellje lett. Első szerepe Sailor Mars volt egy Sailor Moon live actionben (2003) volt, de ügynökei még a The Fast and Furious: Tokyo Drift filmbe is berakták egy mellékszerepbe. Sokaknak pedig úgy lehet ismerős, mint Yamapi barátnője – ez a kapcsolat több évig tartott és egészen köztudott volt a szigorú Johnny’s-os szabályok ellenére. Most pedig sorolok pár doramát és filmet, amiben láthattátok esetleg: Mop Girl, Buzzer Beat (Yamapivel~), Nazotoki wa Dinner no Ato de, Akumu-chan és a filmek közül a leghíresebb a Paradise Kiss, amiben a felsorolt sorozatokhoz hasonlóan főszereplő volt.

– Aragaki Yui (24)
Gakki az egyik nagy kedvencem. Sok sztárhoz hasonlóan Okinawáról származik és a kevésbé híres nicola magazinnál kezdte a modellkarriert, ahonnan elmászott a gravure idolság és a variety show-k felé, de aztán megtalálta őt a Pocky, és megadta a lökést. 2005-ben ott hagyta a magazint, és beindult a színészkarrierje. Ügynöksége a LesPros, akik kisebb sztárokat foglalkoztatnak, mint az előzőek, de ők sem panaszkodhatnak nagyon Kawashima Umikával, Ono Erenával. Bár felrónám nekik, hogy ők a felelősek a 9nine és a Babyraids együttesekért… Gakki messze a legsokoldalúbb sztárjuk, aki szinkronszínész és rádiós műsorvezető is az eddigiek mellett. Énekléssel is foglalkozik, főleg a sorozataihoz tartozó zenékkel próbálkozhat. Leghíresebb száma szerintem a Heavenly Days, amit a Koizora movie-hoz énekelt, amiben főszerepelt. Ezen kívül a Kirin no Tsubasa és a Hanamizuki mozikban is szerepelt Ezeket a teljesség igénye nélkül írom, természetesen, mert sokkal több szerepe van, mint amit én ismerek, vagy ami engem érdekel. Pár dorama: Dragon Zakura, Papa to Musume no Nanokakan, Code Blue, Smile, Zenkai Girl, Ranma 1/2 SP, Mou Yuukai Nante Shinai SP és a Legal High.

Most, hogy így kiokosodtatok, vagy legalább pótoltátok a hiányosságaitokat, ha voltak, térjünk rá a lényegre.

Február 26-án egy sajtótájékoztatón az ártatlanságot szimbolizáló Horikita Maki azt találta mondani, hogy szeretne egy olyan randit, amikor a pasija vezet, ő pedig ül az anyósülésen és gyönyörködik a tájban. Legtöbbször azonban ezt csak a menedzserével tudja kivitelezni. A szemfüles riporter a konkrét elképzelésen gyanút fogva visszakérdezett, hogy talán már volt is ilyen randija? A hölgy erre csak egy sokat sejtető “Hááát…”-ot válaszolt. Makit eddig többek között Oguri Shunnal, Kamenashi Kazuyával és Sakurai Shoval is hírbe hozták, ez utóbbival pedig látták is egy melegbárban iszogatni és meglehetősen jól mulattak együtt. Eddig azonban senkivel sem kapták rajta konkrétan, barátságtól eltérő viszonyra jelek nem utaltak.

Most viszont a hozzáértők arra gyanakszanak, hogy Nishikido Ryo, akivel együtt forgatták a május 11-én megjelenő Kencho Omotenashi-ka filmet, több mint szívesen körbefuvarozza a környéken. De ez csak találgatás, még a filmben sincs elég közelség köztük, hogy a staffosok a kémiájukról találgassanak, vagy ilyesmi. Egyébként is kínos lenne, hiszen Ryo Jin pajtása, Maki pedig Meisa legjobb barátnője, így a Johnny’s Entertainment kisebb sokkot, a lányok ügynöksége, a Sweet Point meg jó nagy ejnye-bejnyét kapna, ha ők ketten valahogy összegabalyodnának. Ezt megelőzendő, úgy hírlik, hogy a Sweet Pointnál “szextilalom” van, ezért még figyelik is az ártatlannak tűnő színésznőt. Azért csak “tűnő”, mert tudni lehet, hogy évekkel ezelőtt Maki szexuális kapcsolatban volt a staff egyik tagjával, illetve egy volt barátja kitálalt egy pletykamagazinnak, milyen “vad az ágyban”.

Mégis, a szemtanúk inkább Kitagawa Keiko színésznőt tartják valószínűbbnek, ha Nishikido szerelmi életéről kell találgatni. Ők ketten február 12-én kezdték forgatni a Dakishimetai című filmet, ami egy igaz történeten alapuló szerelmi sztori. Kitagawa egy közlekedési baleset során a fél oldalára lebénult kerekesszékes lányt alakít, aki ráadásul még memóriazavarban is szenved, míg Nishikido a jóval egyszerűbb hétköznapi taxisofőr szerepet kapta. A két figura között szövődő szerelem a valóságban is megtörtént Hokkaidón, és ezt a TBS be is mutatta egy dokumentumfilmben 2011 nyarán. A történet szerint Tsukasa, egy élénk, sportos, vidám lány balesetet szenved, és beáll a fent említett állapot. Pár évvel később megismerkedik a taxisofőr Masamival, akinek rögtön belehabarodik a mosolyába (milyen jó választás is erre a szerepre Ryo! csak gratulálni tudok a rendezőnek). A pár sok nehézségen megy keresztül, de végén úgy döntenek, összeházasodnak, Tsukasa pedig teherbe esik, de akkor jön a drámai fordulópont… A rendező szerint Kitagawában megvan az “erő, hogy a maga módján éljen”, Nishikidóban pedig az “erő, hogy kimutassa a gyengeségét”. Ryo a filmet és a forgatás megkezdését így kommentálta: “Bár ez lesz az első közös szereplésem Kitagawa-sannal, mi mindketten a Kansai régióból származunk. Ezért egyesíteni akarom az erőinket és együtt mindent beleadni.” Milyen helyes ez a két mondat, ha figyelembe vesszük, hogy a staff olyan szerelmes madárkáknak titulálta őket, mint akik első látásra egymásba szerettek. Vagy ez, vagy pedig csak jól játszanak.

A filmben egyértelműen érintkeznek majd. Előre annyit lehet tudni, hogy Ryo a karjaiban viszi majd Keikót, illetve szenvedélyes csókot is váltaniuk kell. És vajon Yamapi hogy fogadná, hogy legismertebb komoly kapcsolata most az egyik legjobb barátja karjaiban köt ki esetleg a valóságban is?

És akkor most lássunk egy olyan esetet, amire bizonyítékokat is véltek találni a szemfüles paparazzik. Fotók készültek arról, ahogy Nishikido és Aragaki Yui felkeresték egymás lakását. Mint mindig, most is jött a Friday magazin, ami március 22-ei lapjában több kivehető fotót közöl a férfi lakására érkező Gakkiról, aki egészségügyi maszkkal próbálja őrizni az inkognitóját  illetve Ryóról is, akit pedig több alkalommal kaptak le, miközben a hölgy otthonába igyekezett. (További képek az általam használt forrás oldalán.) Az ismeretségük nem új keletű  mivel már a fenti filmográfiából is kiderült, hogy együtt szerepeltek a 2011-es Zenkai Girl-ben, aminek forgatásán jól kijöttek, sőt, utána megadták egymásnak elérhetőségeiket.

Három héttel a lap attrakciója után Nishikido egy sajtótájékoztatón volt hivatott megjelenni a Kencho Omotenashi-ka film kapcsán Horikita Maki oldalán. A riporterek természetesen nem mulasztottak el rákérdezni Aragaki Yuira, de csalódniuk kellett, mert Nishikido tagadott. Kapcsolatukat egyszerűen úgy jellemezte, hogy “közeli barátok”. Mikor a biztonság kedvéért még egyszer rákérdeztek, megerősítette előbbi állítását: “Nincs semmi, semmi, semmi, teljesen rendben van.” mondta, majd elhagyta a helyszínt. Hm… talán valóban nincs semmi.

Forrás: aramatheydidn’t

2 thoughts on “Az osakai csődör

  1. oh, az osakai 😀 tetszett a cikk, annak ellenére, hogy Nishikidot utálom az Ueda ügye óta 😀 (nem, nem, még mindig nem vagyok abszolút elfogult xD )
    Nem semmi csajok sorakoznak azért a listán 😀

    • Oh, hát akkor én is elárulom, hogy elfogult vagyok, csak én Nishikido javára XD És igen, nem semmi csajokkal szerepelt mostanság, de az nekem kicsit gyanús, hogy Aragaki Yuival egymás lakására járnak… nem?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s