Love Mode – 2013. március

Sziasztok!

Nos, már érkezem is a legújabb párkapcsolati hírekkel, amik megjelentek múlt hónapban a sajtóban. Ez alkalommal meglehetősen sok eljegyzést és házasságot jelentettek be, köztük olyan felkapott, fiatal hírességek, mint Naka Riisa, vagy a kissé felnőttebb korosztályból Kanno Miho és AI. A pletykák sem maradtak el, még mindig nem göngyölítették fel a Mukai Osamu-Kuninaka Ryoko ügyet, illetve a Johnny’s titánjai sem maradtak érintetlenül. Olvassátok! 

Pletyka-szint:

A fiatal és népszerű idolokról mindig rengeteg pletyka kering. Kiváltképp igaz ez a Johnny’s-osokra, hiszen ahol a romantikus kapcsolatokat eleve titok a nyilvánosság előtt folytatni, ott a rajongók csak találgatni és reménykedni tudnak. A március Nishikido Ryo (28), az immár csupán Kanjani8-tag szerelmi életét boncolgatta. Ezen post kicsi sarka azonban kevés ennek pontos ismertetéséhez, úgyhogy ezt egy külön cikkben fogom megírni. Várjatok rá.

Az újságok közül elsőként sikerült most a Sports Hochinak leközölnie egy lehetséges románcot Nagasawa Masami (25) színésznő és Iseya Yusuke (36) színész között. A pár állítólag a Fuji TV áprilisról decemberre halasztott dorama SPjének, az Onna Nobunagának a forgatásán jött össze még tavaly nyáron. Az állítólagos kapcsolatban nehézséget jelent, hogy Nagasawa ősz óta Tajvanban forgat.
Az ügynökségek nem tagadták a hírt, Nagasawa magánéletéről nem kívántak beszélni.
A színésznő a sztárok középiskolájaként elhíresült Horikoshi Gakuenbe járt, és valahol 2005 és 2010 között állítólag Ninomiya Kazunarival is komoly kapcsolatban állt (de ez titok). Olyan doramákból ismerhetjük, mint a Last Friends vagy a Dragon Zakura.
Kérdés: Talán ha visszajön Nagasawa Tajvanból, akkor majd mondanak valamit erről?

Felröppent a hírt, hogy Mizukawa Asami (29) színésznő (lásd a mostani Sharehouse no Koibito dorama), aki régebben az Arashi Ninomiya Kazunarijával (29) is kavart, most talán újra össze jött a fiúbanda másik tagjával, Aiba Masakival (30). Újra, mert ők korábban már jártak 3 évig. 2010-ben beszéltek erről nagyon, de természetesen mindkét ügynökség tagadta a dolgot. Tavaly Koide Keisukével (29) járt a hölgy, de bennfentesek tudni vélik, hogy a színész közel sem gondolt annyit a házasságra, mint Mizukawa, ezért szétmentek. Az idei téli szezonban mind Mizukawa, mind Aiba az NTV doramáiban kapott főszerepet, és amikor Mizukawa aggódott a Sharehouse no Koibito nézettsége miatt, tanácsot kért volt kedvesétől, és valami fellobbant újra. Nem hiszem, hogy ez jót jelent, hiszen a Johnny’s Entertainment korábban sem nézte jó szemmel a kapcsolatot. De ez egyelőre csak pletyka.
Kérdés: Miért tűnik úgy, mintha ez a nő az összes szabad férfihírességen végig akarna menni? (mert az Arashi-tagokon kívül is belegabalyodott már ebbe-abba…)

arai_nikaidou

Aztán arról is szó lehet, hogy Arai Hirofumi (34) színész és Nikaidou Fumi (18) színésznő is randevúznak. Immár másfél éve. Először a 2012 januárjában megjelent Himizu című filmben dolgoztak együtt. Mindketten rendszeres twitterezők, de nem kommentálták a hírt.
Egyébként Nikaidou a Velencei Filmfesztiválon díjat nyert a Himizuban tett alakításáért, de… szerintem ne nézzétek meg. Én ennél unalmasabb filmet még nem nagyon láttam. Tudom, hogy az ilyen filmszemlékre valamennyire művészfilmmel illik nevezni, de ez egyszerűen szenvedés volt.
Kérdés: Ejha… hát annak a filmnek a forgatásán Nikaidou 16, vagy legjobb esetben is 17 éves lehetett… Arai meg 32. Nincs erre valami törvény Japánban?

A szépfiú Mukai Osamu (31) lehetséges kapcsolata Kuninaka Ryoko (33) színésznővel még mindig nem került le a napirendről. Március 25-én Mukai egy joghurt reklám sajtótájékoztatóján vett részt. Amint a hivatalos esemény véget ért, az újságírók feltették a kérdést, amiért egyáltalán odamentek: “Jól megy a kapcsolata Kuninaka-sannal?” Mukai nem válaszolt, és olyan gyorsan hagyta el a helyszínt, amilyen gyorsan csak tudta. Gyanús…
Korábban decemberben és januárban beszéltünk erről.
Kérdés: Miért nem mondanak semmit?

Eljegyzés-szint:

A népszerű félig amerikai, félig japán R&B énekesnő AI (31) hivatalos blogján jelentette be, hogy még az idén megházasodik. Éppen ideje, hiszen már 10 éve járnak a szintén zenész HIROval (45), a Kaiki Gesshoku vezetőjével. Ez persze nem jelenti, hogy abbahagyná a munkát. Hát hogy is tenné ezt éppen a legnagyobb népszerűségben? A télen az ő Coca Cola reklámjával volt tele a tévé, az elmúlt szezonban pedig az igencsak népszerű Yakou Kanransha, kertvárosi dráma zenéjéért volt felelős. Így született meg az egyáltalán nem rossz Voice című száma.
Kérdés: Miért várnak az emberek 10 évet egy házassággal? 2-3 év után nem derült ki nekik, hogy jól megvannak-e vagy sem?

Újabb sztárpár, ezúttal két színész jelentette be a házasságot: Sakai Masato (39) feleségül veszi Kanno Mihot (35). Ő kicsit pontosabbak voltak, ugyanis az esküvőt jövő hónapra… illetve erre a hónapra, áprilisra tűzték ki. Kijelentették, hogy Kanno nem terhes, és továbbra is dolgozni fog. A pár a tavaly decemberben bemutatott Ohoku ~Eien~ című film forgatásán ismerkedett meg. Egy év ismeretség után eldöntötték, hogy összekötik az életüket. Sakait egyébként a Honey and Clover filmből, a Sukiyaki Western Djangoból, vagy az Atsuhiméből is ismerhetitek.
Kérdés: 1 év? Nekik ennyi is elég? Valakinek meg 10 évre van szüksége ehhez…

Észrevétlenül már a Baby Boom várandósai közé is felcsúszott Naka Riisa (23) színésznő, aki március 21-én jelentette be közelgő házasságát Nakao Akiyoshi (24) színésszel. A nyilatkozatuk Nakao ügynökségén keresztül érkezett: “Nagyon jó barátok voltunk már 4 éve, mióta megismerkedtünk, és tiszteljük egymást, erősen hiszünk abban, hogy boldog családot építhetünk, ha együtt vagyunk. Ezért eldöntöttük, hogy összeházasodunk. A jelszavunk az, hogy “BIG LOVE”. Ezekkel a szavakkal éljük az életünket.”
2009-ben a Toki wo Kakeru Shoujo című film forgatásán dolgoztak együtt, majd a 2012 nyarán bemutatott Tsurukame Josanin doramában. Ezután kezdtek randizni. A házasság pontos idejét még nem döntötték el.
Naka Riisa megpróbál minél előbb visszatérni a munkához a szülés után. Jelenleg 3 hónapos terhes, és a hónap végén még megjelent a Zipper magazin 20. évfordulójára rendezett divateseményen.
Kérdés: Komolyan teherbe esett egy fél éves kapcsolatban? Hát reméljük, együtt is maradnak…

A hónap utolsó napjára hagyta a volt SDN48 együttes egykori tagja, Chen Qu (26) a bejelentést, hogy a közeljövőben megházasodik. A vőlegény egy nála 6 évvel idősebb, egy cégnél vezető beosztású férfi. Chen Qu úgy jellemezte őt, hogy “hasonlít Crayon Shin-chanra” és “megbízható, okos, vicces és érzékeny ember”. A hölgy nem terhes, és továbbra is aktív kíván maradni a médiában.
2009 nyarán ismerkedtek meg egy étteremben, aminek mindketten rendszeres vendégei, majd járni kezdtek. Tavaly szilveszterkor jegyezték el egymást.
Kérdés: Az pozitív jellemző, ha valaki egy manga/animefigurára hasonlít?

Házasság-szint:

Március elsején a színész Tsutsumi Shinichi (48) bejelentette, hogy feleségül vett egy jóval fiatalabb, 32 éves civil hölgyet. Itt olvashatjátok a közlemény részletének fordítását:
“Én, Tsutsumi Shinichi, a mai napon, március 1-én regisztráltam a házasságomat.
A partnerem egy 32 éves átlagos nő, és 4 évvel ezelőtt ismerkedtünk meg. Lassan haladtunk és vártunk a megfelelő pillanatra, most pedig bejegyeztettük a házasságunkat.
Mivel ő is és a családja is átlagemberek, szeretnék tartózkodni a részletek, mint a neve és a fényképe nyilvánosságra hozásától.”
Kérdés: nincs kérdés, ez teljesen normális

A hónap végén a színészpáros Yoshizawa Hisashi (34) és Kiriyama Maki (32) is bejelentették, hogy március 3-án összeházasodtak. Azt nyilatkozták, hogy mivel mindketten a szórakoztató iparban dolgoznak, remekül összepasszol a beosztásuk. Kivételesen nem egy forgatáson, hanem közös ismerőseiken keresztül találkoztak. A hölgy itt sem terhes.
Kérdés: Összepasszol a beosztásuk? Hát minden válás oka az szokott itt lenni, hogy alig találkoztak… akkor ők mindig csak egy időben forgatnak?

Az oké, hogy valaki egy hónappal később jelenti be a regisztrált házasságot, de van, aki ennél is több ideig titkolja. A Shukan Josei legutóbbi számában jelentette Naoto Inti Raymi (33) énekesről, hogy nős. A hölgy elvileg 37 éves, és jelenleg szünetet tartó R&B énekesnő. Már 2005 májusa óta házasok, és van két 6 éves ikerlányuk. Naoto, alias Nakamura Naoto elismerte ezt és az ügynökségén keresztül fűzte hozzá: “Mivel ez még a debütálásom előtt volt, nem találtam megfelelő alkalmat a hivatalos bejelentésére a mai napig.”
Kérdés: Szóval 8 éve senki sem kérdezte meg tőle, hogy mi újság szerelmi téren? Tényleg?

Március 27-én a Ninety-nine (röviden Nainai) komédiás duó egyik tagja, Yabe Hiroyuki (41) összeházasodott az egykori modell Aoki Yuukoval (36). A pár egy tévéműsorban ismerkedett meg 2005-ben, de csak három éve kezdtek járni. Aoki nem terhes. Yabe pedig elismerte, hogy kínos, de csak ennyi idősen talált olyan nőt, akivel összekötné az életét. Emellett pedig bocsánatot kért a komikus társától, Okamura Takashitól (42), hogy előbb nősült meg nála.
Kérdés: Miért kért bocsánatot?

Szakítás-szint:

Szerelmek jönnek-mennek és egyesek be is ismerik ezt. Március 3-án a modell és talent Nanao (24) – született Arai Nanao – szakított a T.M.Revolition művésznéven ismert Nishikawa Takanorival (42). Az ok az állandó veszekedés volt a különbözőségük és az elfoglalt beosztásuk miatt. Valójában a kapcsolat vége még február elején eljött, amikor Nanao kiviharzott Nishikawa otthonából. A hölgy aztán azzal vigasztalódott, hogy az Anan magazinban (és annak címlapján) szexi fehérneműs fotókat jelentetett meg magáról.
Nishikawának nem ő volt az egyetlen híres hölgy az életében. 1999-2003 között házasok voltak a Puffy együttes Yoshimura Yumijával (37), aki tavaly augusztusban szülte meg első gyermekét, egy kisfiút civil férjének, akivel 2009-ben házasodott össze. Nishikawával annak idején a hölgy hűtlensége miatt váltak el.
Kérdés: Ekkora korkülönbséggel nem számítottak a “különbözőségekre”?

Forrás: aramatheydidn’t, tokyohive
Képek: aramatheydidn’t, tokyohive és egyéb google találtaok

3 thoughts on “Love Mode – 2013. március

  1. Szia! Jók a cikkedid. 🙂
    Milyen oldalakról vagy honnan szerzett be Johnnysokról szóló híreket illetve pletykákat?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s