Koda Kumi szokásos cover albuma

Sziasztok!

Koda Kumi, aki fél éve adott életet kisbabájának, az augusztusi mix album után októberben és decemberben is kiadott egy-egy két dalos kislemezt. Február 27-én pedig megjelenik Color The Cover című vadonatúj albuma. Már a címéből is látszik, hogy a lemez feldolgozásokat fog tartalmazni, mint például a One more time, One more chance című sláger Yamazaki Masayoshitól.

Most erről a lemezről hoztam egy dalt előzetesként. Ez a Lovely, amihez egy nagyon kedves és aranyos PV is készült.

A helyszín egy furgon belseje. A szereplők maga Koda Kumi és néhány hatalmas állatfejet viselő zenekari tag. A kismama a szokásostól eltérőben nem combcsizmában és fehérneműben rázza magát, hanem kicsit szakított a nevével összefűződő eropoppal és inkább aranyosra vette a figurát. A candy stílust a nyakig gombolt inggel és pasztell pulcsival fokozza a tüllszoknyája mellett. A feje pedig… Koda-san, ki volt a fodrászod? A nemrég született kisfiad vagy valami játszópajtása? Amúgy sem szerencsés, ha valaki olyan színűre festi a haját, mint a bőrszíne (vagy az alapozója, hoppá) mert nem lesznek határok, a szemeit viszont sötétre festette azzal az egyértelmű hatással, hogy a világosítás révén ne is látszódjanak az arcvonalai, csak a szemei… tudjátok, így 30 felett nehéz magad 10 évesre sminkelni.

Szóval Koda Kumi, akiről bevallom, elgondolkodtam, hogy agyára ment-e a gyerek, a klip nagy részében labdák és lufik között játszik, tehát cselekmény nem sok van, csak vizuális sokk ér minket. A dal viszont, el kell ismernem, hogy jó! Szeretem az ilyen vidám dalokat, amiben szép az élet, szép a világ és valahogy adnak egy kis életkedvet. Csak a PV-t ne kelljen végignéznem többet…

Hogy ne csalódjunk benne ennyire, belinkelek részleteket a többi lemezen található dalból. Például itt a Pink Spider, amiben még egy Jessica Simpsonosan cowboykalaposra vett jelenetet is láthatunk, csak közben egy vörös fűző van Koda Kumin. Ez egyébként ha jól sejtem, hide azonos című dalának feldolgozása. Aztán egy audio rip a Shake Hip!-ből.
Végezetül nézzétek meg az album reklámját:

Forrás: jpopsuki, youtube

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s