Love Mode – 2013. január

Sziasztok!

Kis késéssel, de megérkezett az év első hónapjának összefoglalása, ami a hírességek magánéletét illeti. Egy válást leszámítva, csupa jó irányú hírrel lettünk gazdagabbak, sőt, tele vagyunk házasságokkal. Valahogy mind úgy érezték, hogy most van itt az idő életük összekötésére. Elég sok a „visszatérő vendég” is, hiszen Morita Go és misono, Mukai Osamu és Kuninaka Ryokou, valamint Oguri Shun és Yamada Yuu már mind szerepeltek ebben a rovatban a korábbi hónapokban.

Pletyka-szint:

        

Az októberi Love Mode-ban volt róla szó, hogy látták, ahogy Morita Go (33), V6-tag golfozni tanít valakit. A szemtanúk azt a valakit a misono (28) nevű énekesnőnek, Koda Kumi húgának vélték. Akkor nem kaptunk reakcióként semmi konkrétumot, de mindketten tagadták utólag, hogy kapcsolatban állnának. Idén január 11-én Moritát éppen interjúvolták egy színdarabbal kapcsolatban, amiben szerepel. Természetesen a paparazzik nem felejtették el a felröppenő pletykát, és többször is rákérdeztek. Ezeket a próbálkozásokat Morita figyelmen kívül hagyta, lehajtotta a fejét, végül elhagyta a termet – semmilyen információt nem kívánt adni.
Kérdés: Miért csinálja ezt? Ettől még gyanúsabb lesz! Ha akarja, tagadja, vagy utalgasson, vagy valami…

Múlt hónapban írta meg egy magazin, hogy az éppen közösen forgató Mukai Osamut (30) és Kuninaka Ryokou-t (33) több helyen is látták együtt. Ebből arra következtettek, hogy biztosan randevúznak, de a pár ezt tagadta. Akkor csak étteremről és IKEAról volt szó, most viszont egyenesen azt írja a Josei Seven című lap, hogy a színésznő Mukainál töltötte az éjszakát. Kuninaka saját kulccsal jutott be a lakásba, ahová Mukai csak három órával később tért haza. Mukai ügynöksége a következőt nyilatkozta: „Igaz, hogy Kuninaka-san Mukai otthonában töltötte az éjszakát, de több férfival és nővel voltak együtt. … Mivel (Mukai) 30 éves, ráhagyjuk. Nem fogjuk elismertetni vele.” Kuninaka ügynöksége sokkal szűkszavúbb volt: „Erre nem kell válaszolnunk.”
Kérdés: Többen voltak? Akkor ez egy swinger parti volt… Egyébként milyen összejövetel az, ahol az a „több ember” észrevétlenül bejut a lakásba, a kolléga saját kulccsal utánuk, és a házigazda csak 3 órával később? Gyanús…

A Shuukan Josei sem maradhatott le. Megírták, hogy Yokoyama Kimitaka (31) egy ismeretlen nővel randizott és még lencsevégre is kapták őket. A pár egy népszerű yakiniku étteremben eszegetett és borozgatott. Már randevúztak karácsony este, a japánok legfőbb szerelmes napján, de nemrég együtt utaztak Ausztráliába is. Úgy tűnik, huszonéves lehet, vagyis fiatalabb a férfinál. Yokoyama azonos személy a Kanjani8-tag, Yokoyama Yuuval. Johnny’s-os lévén a fanok rögtön reagáltak twitteren: „A hetilap képein Yokoyama Kimitaka van. Az nem Yokoyama Yuu.” „Yokoyama Yuu az Eighterekhez (Kanjani8) tartozik. Yokoyama Kimitaka tartozik ahhoz a nőhöz. Ez a felállás. Őszintén hiszek ebben.” Bizony, nehéz elfogadni, hogy a kedvencünknek magánélete is van. A Johnny’s természetesen nem foglalt állást (hiszen náluk nem igazán szabad randizni nyilvánosan… ejnye-bejnye, Yokoyama-kun)
Kérdés: Lesz-e valamilyen következménye annak, hogy ez bekerült a bulvárlapokba? Mi az, amit a Johnny’s-nál “még szabad” és “már nem szabad”?

Eljegyzés-szint:

Az óév utolsó napján jelentették be, hogy Yuuki Maomi (32) tévés személyiség idén hozzámegy barátjához, egy fodrászhoz (35). Két évvel ezelőtt találkoztak, amikor éppen ez a férfiú volt felelős Yuuki sminkjéért és hajáért. A hölgynek megtetszett a bánásmód, és ezután rendszeresen felkereste a fodrász szalonját. Következő év májusában kezdtek randevúzni. Eljegyzésük első évfordulóján, idén júniusban szeretnének házasságot kötni. A múlt nyáron hagyományosan felkeresték egymás szüleit és Okinawára is elutaztak együtt. Jelenleg megy a tervezgetés, és úgy hallani, hogy tengerentúli kápolnát keresnek. A barátok szerint: „Régóta barátok voltak és mindketten megfontoltak, így komolyan randevúznak már az elejétől kezdve, házassági szándékkal.”
Egy nappal később Yuuki megerősítette a híreket. „Talán sokakat megdöbbentettem a hirtelen újsággal, de a reggeli lapokban jelentett dolgok igazak. … Vonz a kedvessége és a melengető személyisége, és az, hogy úgy törődik a családommal és a barátaimmal, mint velem. Miután randevúzni kezdtünk, hamarosan jött a házasság gondolata. … Szeretnék új életet kezdeni úgy, hogy támogatjuk egymást a munkában és a magánéletben egyaránt.”
Kérdés: Nekem ez a kronológia az elején nem világos. Két éve ismerkedtek meg, az 2011. január. Aztán 2012. májusában kezdtek randizni és júniusban már el is jegyezték egymást? Vagy inkább 2010. decemberében dolgoztak együtt, 2011. májusában randiztak először és 2012. júniusában jegyezték el egymást. Ez a második tűnik a jobb megoldásnak, igaz?

Szintén szilveszterkor röppent fel a hír, hogy az énekesnő Matsuura Aya (26) és a w-inds. tagja, Tachibana Keita (27) összeházasodnak ebben az évben. Eddig folyton egymáshoz járkáltak, de nemrég összeköltöztek egy tokiói felhőkarcoló egyik lakásában. Nem sokkal majdnem egyidejű 2001-es debütálásuk után kezdtek járni, de 2005-ig sikerült titokban tartaniuk. Ekkor egy magazin lefényképezte a hölgyet Tachibana lakására tartva. Matsuuránál nemrég endometriosist (egy nőgyógyászati betegség) diagnosztizáltak – egyesek szerint ezért házasodnak. Matsuura egyébként már régóta, 14 éves kora óta van az iparban. Ezalatt rengetegszer meginterjúvolták, és általában azt nyilatkozta, hogy fiatalon, még 25 éves kora előtt szeretne megházasodni. Ez ugye, mint látjuk, nem jött össze, de a közvélemény szerint még a júniusban esedékes 27. születésnapja előtt megesküdnek. A vicc, hogy még semmi komoly bejelentés nem érkezett, így ez az egész csak pletyka.
Kérdés: az endometriosis elég makacs betegség, ami hosszú távon meddőséget is okozhat. Talán azért is igyekezniük kéne, hogy még beleférjen egy baba, nem?

Házasság-szint:

Még novemberben megírtam hogy Oguri Shun (30) feleségül vette márciusban Yamada Yuu-t (28), most hatalmas lagzit csaptak Hawaiion, Lanai szigeten, ahol egyébként a sztárvilág apraja-nagyja jelen voltak, például Ikuta Toma és Matsumoto Jun, akik híresek arról, hogy közeli kapcsolatban állnak Ogurival. Szabadtéri esküvőt tartottak – immár a harmadikat, mert ugye volt egy a papírok elintézése, kettő Okinawán a Yamada családnál, és most ez. Hawaii különleges hely számukra, mert mióta 2008-ban összejöttek, már számtalanszor ellátogattak ide. Most a családjaikkal és barátaikkal összesen száz vendéggel utaztak el a szigetre. Az esküvő állítólag csupa móka és kacagás volt. Hát a harmadikon már mit komolykodjanak…? A pártól ez az üzenet érkezett a sajtónak: „Az újév elején sok gratulációt kaptunk a nagyszerű barátainktól és kollégáinktól a házasságunk alkalmából. Továbbra is teljes szívünkkel szeretnénk a munkához állni, miközben egy családot alkotunk.”
Kérdés: Azt még megértem, hogy Japánban külön működik az anyakönyvi hivatalban történő aláírás és a flanc (nálunk is, csak általában mi összetoljuk). De minek két flancot tartani?

Január 6-án jelentette be a RIP SLYME-ból PES (Chiba Masatsugu) (36), hogy elvett egy „civil” hölgyet. Azt nem tudni, mióta házasok, vagy mióta jártak. „Regisztráltam a házasságomat a társammal, akivel egy ideje már együtt élek. Ez a mi kis boldogságunk, amit mindenki kedves támogatásával értünk el.
PES nemrég debütált szólóban a Megami no KISS című dallal, amit a tavasszal oly sikeres Legal High doramához használták. A RIP SLYME tagjai egyébként már mind házasok. Ketten hétköznapi feleséggel büszkélkedhetnek, egy Ebihara Yuri modellt, egy pedig Otsuka Ai énekesnőt vette el.
Kérdés: Ti tudtátok, hogy Otsuka Ai férjnél van?

Január 11-én tudtuk meg azt is, hogy megtörtént az esküvő a volt AKB48 és SDN48-tag Ohori Megumi (29) és a forgatókönyvíró Kanazawa Tatsuya (41) között. Pontosan az újév első napján jegyeztették be magukat egy tokiói hivatalban. A ceremóniáról még semmi fixet nem tudni, de Ohori ezután is dolgozni akar. Az eljegyzést egyébként már decemberben is tudtuk.
Kérdés: A hölgynek eddig olyan nagy volt a munkássága, hogy be kell jelentenie annak folytatását?

   

Január 15-én utólag bejelentették, hogy a Takarazuka revü (egy 1914 óta futó csupa nőkből álló színház) egykori top sztárja, jelenlegi színésznője, Sena Jun (38) hozzáment a nála 10 évvel fiatalabb Senda Shinji (28) táncoshoz. Ez a hölgy játszotta 2005-ben az Elizabeth musical japán adaptációjában a címszerepet. 2010 óta randiznak, akkor dolgoztak együtt. A flanc még nem történt meg, Sena pedig tovább dolgozik majd.
Kérdés: Ilyen tényleg működik? Ráadásul ilyen nívós darabokkal? Egyébként a korkülönbség nem nagy csoda, hiszen a hölgy nagyon is fiatalosan néz ki a korához képest.

A Takarazuka revünek nem ez az egyetlen friss házassága. A hónap végén szóltak, hogy a kabuki színész Ichikawa Tsukinosuke II (44) feleségül vette a korábbi revütag Takashiro Kei színésznőt (38). Akkor ismerkedtek meg, amikor 6 évvel ezelőtt együtt álltak színpadra, de aztán csak tavaly ősszel kezdtek randevúzni, amikor ismét összefutottak. Az esküvői ceremóniára vagy fogadásra itt sincs semmi ötlet még.
Kérdés: Ti sem értitek, hogy miért veszik itt teljesen külön a hivatalos házasságot az ünnepléstől? Nem ciki több hónapos házasság után felvenni az esküvői ruhát?

Kanai Yuuta (27) színész is kiírta a blogjára, hogy tavaly év végén megházasodott. „Még én is képes voltam feleséget szerezni. Csodálatos nő, akire lehet számítani, imádja a főzést és az állatokat. … Jelenleg mindketten gyönyörködünk első együtt töltött telünkben és az Új Évben, mint férj és feleség. Minden napunk békés és boldog.”
Kérdés: Ez meg ki?

Január 23-án egy színészpáros is ellátogatott egy tokiói hivatalba, hogy bejegyeztessék házasságukat. Ohsumi Kenya (47) és Oka Chie (39) 9 évvel ezelőtt ismerkedtek meg, de csak 3 éve randevúztak. Még nem mondtak semmit a későbbiekről, vagyis a ceremóniáról, vagy a lagziról. A feleségnek ez az első, míg a férjnek a második házassága. Ohsumi korábban 1989-ben vette feleségül Koyanagi Rumiko (60) énekesnőt, akitől aztán 2000-ben elvált.
Kérdés: Miért vesz el egy férfi 24 évesen egy 37 éves nőt?

Január 27-én ismét bejelentettek egy házasságkötést, méghozzá két szinkronszínész, Okiayu Ryoutarou (43) és Maeda Ai (37) között. Egy ügynökségnél dolgoznak, és közös munkáik is akadtak már. Okiayu a blogján, míg Maeda Twitteren osztotta meg a hírt: „Én, Maeda Ai, összeházasodtam Okiayu Ryoutarou-sannal. … Biztosan meglepődtetek a hirtelen bejelentésen, de tovább szeretnék dolgozni és még elhivatottabb leszek, ezért örülnék, ha továbbra is kedvesen követnétek engem.” Okiayu híres szerepei: Slam Dunk – Hisashi Mitsui, Marmalade Boy – Matsuura Yuu, Gravitation – K, Fruits Basket – Souma Shigure, Prince of Tennis – Tezuka Kunimitsu, D.N.Angel – Dark, Bleach – Kuchiki Byakuya, Toriko – Toriko. Maeda ellenben számunkra kevésbé ismert sorozatokhoz adta a hangját, de nagyobb munkája a Digimon, amihez dalokat is énekelt.
Kérdés: Nem fura, ha a saját férjedet/feleségedet hallod vissza animékből?

Még mindig nem ért véget ez a felsorolás, hiszen 29-én megtudhattuk, hogy a the telephones együttes dobosa, Matsumoto Seiji (30) két nappal korábban megházasodott. azt beszélik, a hölgy nem a szórakoztatóiparban dolgozik, és 28 éves. Az esküvőjüket pontosan első évfordulójukra időzítették. A zenész a blogján a bejelentés mellett beszélt kicsit a feleségéről is:Sok embert szeret és őt is sokan szeretik. Rengeteg dolgot tisztelek benne. Ezt a boldogságot is, amit akkor érzek, ha a feleségemmel vagyok. Amikor vele vagyok, képes vagyok örülni. Azt hiszem, ez valami pótolhatatlan.”
Kérdés: Egy év nem túl kevés ahhoz, hogy összeházasodjanak?

És végül a hónap utolsó házassága Uemura Kana (30) énekes-dalszerzőé, aki szintén egy doboshoz, az indigo jam unit zenészéhez, Shimizu Takehirohoz (29) ment hozzá 29-én. Ők ketten tavaly tavasszal találkoztak New Yorkban, azóta távkapcsolatban éltek. Uemura tavaly tavasszal szakított előző barátjával, a színész-komikus Nishino Akihiroval (32), aki azóta szintén továbblépett. Uemura elmondta, „Valószínűleg meglepődtetek, hiszen én magam is meglepődtem (nevet). … Még ha házas is vagyok, tovább folytatom a zenei munkásságom, ahogy eddig is. Sőt, még keményebben fogok dolgozni, és beletemetkezem a zenébe.” Ezt bizonyítandó, márciusban megjelenik a hölgy új minialbuma, a Steps, amibe az Amerikában szerzett tapasztalatait is belesűríti.
Kérdés: Igazából amint szakítottak az expasival, össze is jött a mostanival… és most hol élnek? Japánban, vagy Amerikában?

Válás-szint:

Ebben a hónapban sajnos válás is akad. Január 14-én Masuwaka Tsubasa (27) gyaru modell és üzletasszony jelentette be, hogy férjével, Umeda Naokival beadták a válókeresetet. „Ezt a döntést sok-sok átbeszélés után hoztuk, és úgy gondoljuk, mindkettőnknek az az érdeke, hogy külön utakat járjunk. Az esküvőnk óta sok támogatást kaptunk, de sajnos így végződött és sajnálom, hogy ezt a hirtelen bejelentést így a blogomon teszem meg.” A pár még 2007. decemberében házasodott össze, és a következő év áprilisában meg is született első fiuk – gyanús, hogy csak 4 hónap telt el… Egyébként nagyon cuki párost alkottak. Nem tudom, mi Umeda foglalkozása, de rengeteg purikura és egyéb kép kering kettejükről a neten. Szeretik… szerették a kamerát.
Egyébként felröppent egy pletyka a szakítás okáról is. 2011 óta beszélik, hogy Masuwakának viszonya van a NEWS szőkeségével, Tegoshi Yuuyával (25). Közeli barátok és gyakran látni őket Roppongiban és Shibuyában – a bulinegyedekben. Látták már őket nyári fesztiválon is. De Masuwakát még egy szintén házas vállalatelnökkel is szóba hozták, szóval végső soron nem lehet tudni…
Kérdés: Lehet, hogy meggondolatlanul házasodtak össze? Most van két elvált szülő, meg azoknak a majdnem 5 éves gyereke.

Forrás: tokyohive, aramatheydidn’t

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s