Kin áll a legjobban a bőr?

Sziasztok!

A nagy sikerű Best Jeanist mintájára létezik ilyen díj más anyagokkal is, és mi mással lennem, ha nem az ominózus, és nehezen viselhető bőrrel? Horhatunk bőrdzsekit, de nem mindegy, hogy milyet… de bőrnadrágot? Az már extrémebb eset, tehát itt jóval nehezebb lehetett a döntés.

Stílusosan november 3-án volt a díjátadó (Best Leathernist Award Ceremony 2012), mivel ez a nap a Good Leather Day, vagyis gondolom a bőrcuccok világnapja. És nehogy azt higyjük, hogy ez az első, vagy második alkalom, amikor átadják ezt a felettébb megtisztelő címet egy férfinak és egy nőnek. Ez már a 12. ilyen esemény volt. Kész hagyomány.

Hogy ne húzzam tovább az idegeiteket, elárulom, hogy a két győztes a blogon már emlegetett Ito Hideaki és Gouriki Ayame. A hölgy elmondta, “Mivel szeretem a divatot, ezért nagyon boldog vagyok, hogy megkaptam ezt a díjat. Nem tudom, hogy a nézők szoktak-e bőrben látni engem, de (a szabadidőmben) gyakran hordok bőrt és igyekszem vagány nőnek lenni benne.”

Ito Hideaki, akit viszont a diákjait gyilkoló tanárként lehet látni manapság a japán mozikban (Aku no Kyoten), a következőt nyilatkozta: “Tizenkilenc éve ugyanezen a színpadon kaptam meg a JUNON Super Boy Contest nagydíját, ezért olyan sorsszerűnek tűnik (megint itt lenni). … Régen gyakran viseltem motoros dzsekiket és most, még mindig nagy becsben tartom, bár már nem hordom őket, mert a mellkasom kerülete kb 20 cm-t nőtt a középiskola óta.”

Ito és Gouriki most találkoztak először, ezért a riporterek természetesen megkérdezték őket, hogy mi a benyomásuk egymásról. Gouriki nagyon lányosan beszélt, “Ahogy az emberek mondják, jó teste van és jóképű is. A férfiak, akik bőrt viselnek, álomszerűek.”

Hát ez most ennyi lenne. Én még a KAT-TUNt látom sok klipjükben bőrben, de aztán itt kifújt. Nem lettem volna alkalmas zsűrinek erre a díjra.

Forrás: tokyohive

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s