Mint háború idején – egyre fiatalabbakat vonnak be

Sziasztok!

Néha megértem a kpop rajongókat, főleg olyankor, amikor ilyen szemét szivárog ki a japán piacról, mint amivel ma is foglalkozni fogunk. Egészen friss húsról van szó, ezért nem kell hosszú, unalmas, sikerekkel gazdagon tarkított pályájukat végigvenni. Nekik remélhetőleg sosem lesz olyan. Nem gondoltam volna, hogy lesz még egy, a Momoiro Clover Z-hez hasonlóan alacsony színvonalú és náluk kevésbé becsülhető, értékelhető banda. Ehhez képest szívesebben nézek/hallgatok AKB48-at, de tényleg. Nem maradt más hátra, mint felfedni ezt az újabb kislánybandát, a babyraids nevű formációt!

A tagok (a képen látható sorrendben):
Ooya Rikako (大矢梨華子) 15 éves, beceneve: Rikopin,
Denya Erika (傳谷英里香) 16 éves, beceneve: Den-chan – ő a leader
Hayashi Manatsu (林愛夏) 17 éves, beceneve: Manatsu – ő a center
Takami Nao (高見奈央) 15 éves, beceneve: Naosuke
Watanabe Rio (渡邊璃生) 12 éves, beceneve: Rioton

Valójában annyira hamvasak, hogy még angol wikipedia oldaluk sincs… A LesPros Entertainment bűnlajstromára tehetjük őket. Ez a cég olyan langyosan tartott hírességeket futtat, mit a színésznő Aragaki Yui, vagy a Perfume-ből ismert Nishiwaki Ayaka. A babyraids 2012-ben alakult, Kikuchi Ami (nem baj, ha nem ismeritek, ő az Idoling!!! banda tagja) jóvoltából.

A nagy debütálásra szeptember 26-án került sor, a kreatívan “babyraids“-nek keresztelt számmal. Ennek most megtekinthetjük rövid verzióját:

Alacsony költségvetés, egy díszlet a nagy semmiben. A lányokon a mályva, a lila és a rózsaszín sajátos keverékében pompázik a ruha. Egyébként indokolatlanul vannak felfegyverezve. Illetve fegyver nincs is, csak tölténytáskák, de azok minden combon, karon, csípőn. Nagyon animésre vették a figurát. Ha egy kicsit nézelődünk, lerí, hogy nem szántak rájuk túl sok kezdőtőkét. Például végig egy ruhában vannak: az egész klipben, az összes borítón, és az imidzs képeken is.
Az is szemet szúr, hogy mennyire nem egyeznek a lányok. Például a kis 12 éves Rio mozgása inkább hasonlít a Zoltán Erika junior egyletéhez, míg a center Hayashi vagány, a többi három pedig nőies és semleges között csúszkál.

A zenéről már ne is beszéljünk. Rossz. Erre mit ad isten? A hó végén bejelentették, hogy december 19-én érkezik az új kislemez. Ezen maguk a kislányok is meglepődtek. Takami Nao azt nyilatkozta: “Rikopin és én azt hittük, fel fogunk oszlani. Ezért nagyon örültem, amikor meghallottam, hogy ki fogjuk adni a második kislemezünket.”

Miért? Ha még a csapattagok is reálisnak tartják a feloszlatást, akkor miért kell ezt tovább futtatni? Csak mert Kikuchi Ami nincs megelégedve a saját minimális népszerűségével, és így dupla annyit szerepelhet?

Forrás: wikipedia, tokyohive

2 thoughts on “Mint háború idején – egyre fiatalabbakat vonnak be

  1. Az agyvizem felforr az ilyenektől.
    Nem értem minek ilyen fiatalon …
    És még csodálkoznak hogy sok a pedofil meg a ribanc lány …

  2. Ugye? Teljesen felesleges 12 évesen ugráltatni őt a kamerák előtt. Látszik rajta, hogy még gyerek… Még általános iskolás… És a többinek is lehetne jobb dolga ennél, szerintem. Még 17 évesen sem élt már meg mindent ehhez.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s