Love Mode – 2012. szeptember

Sziasztok!

Remélem, ez a rovat is elnyerte tetszéseteket, mert folytatom. A szeptember úgy tűnik, az esküvők hónapja, ugyanis nem kevesebb, mint 8 párt adtak idén össze, akikről tudomásom van. Bár van egy alakuló kapcsolatunk, és egy csúnyább történet is a végére, de tulajdonképpen egész pozitív. Elnézést előre is a gigahosszú minicikkért, ami Ueto Aya kisregényét tálalja.

Pletyka-szint:

Még júniusban történt, miután a színész Takaoka Sousuke (30) elvált Miyazaki Aoi (26) színésznőtől, hogy a FRIDAY nevű pletykalap összeboronálta a férfit Suzuki Ami (30) énekesnővel. A cikk szerint egy késő májusi éjszakán Takaoka fuvarozta egy klubba Suzukit, aki ott DJ-ként dolgozott, majd onnan ő is vitte haza, a saját lakására. És így történt következő este is, ráadásul egymásba karolva sétáltak. Ekkor Suzuki ügynöksége azt nyilatkozta, hogy nem ártják bele magukat a szerelmi életébe, Takaokáé pedig csendben maradt. Moste szeptember 4-én Suzuki Ami részt vett a Hashire Melos című musical nyilvános próbáján. Pár fotó és kérdés után a riporterek rátértek a lényegre: “Jól megy a kapcsolat?” Az énekesnő nem válaszolt, csak mosolygott.
A kérdés: Miért nem akarnak soha semmit elárulni?

Házasság-szint:

Újévkor jelentette a Sponichi, hogy Ueto Aya (27) színésznő, és az EXILE banda tagja, HIRO (43) között házasságról lehet szó. Állítólag Ueto még egy főzőtanfolyamra is beiratkozott. Egy bennfentes azt állította, hogy HIRO az EXILE turnéjának utolsó
napján, július elsején jelentette volna be az esküvőt, de nem tette. A riporterek arra gyanakodtak, hogy a halogatás vagy akár szakítás oka biztosan az, hogy HIRO megcsalta Uetót. De egyesek odáig mentek, hogy egyáltalán nem is álltak kapcsolatban egymással.
Egy épületben, de nem egy lakásban laknak. Azt mondják, a kapcsolatot csak a média kreálta, és ez jót tett mindkettejük népszerűségének, főleg azt tekintve, hogy Ueto akkoriban szakított a V6 tagjával, Morita Goval.
Sokáig húzódó pletyka volt ez, aztán szeptember 5-én jött az alkalom, és megkérdezhették róla magát Ueto Ayát egy sajtótájékoztatón. A riporterek ügyesen tereltek, és csak úgy mellékesen megpendítették, hogy “Kapcsolatban van-e még?”, mire legnagyobb meglepetésükre azt mondta, hogy igen, köszöni szépen.
Szeptember 14-én, Ueto Aya születésnapján aztán megérkezett a nagy bejelentés: összeházasodtak, HIROval. Ueto a honlapján informálta a közönségét, akiknek a támogatást is megköszönte. “Ki sem tudom fejezni, mennyire hálás vagyok mindannyiótoknak, amiért támogattatok a nehéz időkben is. A szívem mélyéről köszönöm… Továbbra is keményen fogok dolgozni, hogy abban a szeretetben élhessek, amit kapok és hogy még több szeretetet küldhessek nektek. Rendben van, ha nem csak Ueto Aya vagyok, hanem nő is, aki megtapasztalhatja a boldogságot? Nem lehetnék boldogabb, ha mind megértenétek ezt és tovább lelkesítenétek engem.”
Szeptember 15-én a pár rengeteg baráti gratulációt kapott. Az férj és a feleség mindketten hivatalos közleményt adtak ki a házasságukról.
Ueto Aya: A kapcsolatunk két éve alatt elbűvölt HIRO férfiassága, és nagy felelősségtudata, a tény, hogy mindig úgy támogatott engem, aki voltam, és mindig gondolt a körülményeimre. Nem csak a családomba és a baráti körömbe fektetett aktív és kedves érdeklődést, de az ügynökségembe is. 12 éves korom óta az iparban vagyok, és mindig hektikus és zavaros életstílussal mutattak be, amitől elfelejtettem, milyen, amikor normális magánéletem van, de azt is, ki vagyok valójában. Mivel sosem volt normál életem, normál fiatalságom, HIRO volt az, aki visszaadott nekem ebből egy kicsit, és őszinte mosolyt csalt az arcomra. Hiro olyan, aki az egész lelkét a munkába fekteti, hogy elérje minden álmát. Remélem, erős felesége lehetek majd, aki támogatni tudja a családot, míg ő az álmait űzi.”
HIRO: “Különösen megvilágító volt látni, hogy mindig őszintén és keményen dolgozik, és ahogy az egész fiatalságát a munkának áldozta, gyerekkorától fogva. Igazán tisztelem a gondolkodásmódját, az életmódját és én csak annyit szeretnék, a szívem mélyéből, hogy boldoggá tegyem.”
És lássunk pár gratulációt is a közeli barátaiktól, akiket mi is ismerhetünk:
Becky, Ueto Aya legjobb barátnője: “Gratulálok. Őszintén gratulálok mindkettőtöknek. Ueto és én tinikorunktól kezdve közeli barátok vagyunk. Sok emléket, és könnyeket osztottunk meg egymással. Lelkes, szeretetre méltó és kedves. Tud főzni, és mindig egyenesen előre megy a munkájában. Mindig a barátaira és a családjára gondol. Más szavakkal, ő egy abszolút fantasztikus és szerethető nő. A házassága nekem is akkora boldogság, mint neki.”
Gouriki Ayame, Ueto Aya juniorja: “Felnézek rá, mint nőre és mint a remek feljebbvalómra a munkában. Olyan boldog vagyok, mintha én házasodtam volna. Kérlek, hívj meg az új otthonotokba.”
HIRO Exile-es barátait most kihagyom, de ők is nagyon kedves dolgokat mondanak. Angolul elolvashatjátok a tokyohive-on.
A kérdés: Miért félt Ueto Aya ennyire a rajongóitól? Ha jól tudom, neki nincs megtiltva a kapcsolatteremtés, mint a Johnny’s-ban. A Morita Gós kapcsolatáról is mindenki tudott. De az a nyilatkozat is, hogy “nem baj, ha nő vagyok?”, miért ilyen félős? És miért kellett eddig húzni ezt az egész rejtélyt?

Jóval rövidebb hír, hogy szeptember 3. óta Isono Kiriko (48) színésznő, akit múlt hónapban eljegyzett fiatal barátja, Takahashi Togo (24), újra házas. Augusztus 5-én történt lánykérés, amihez képest igen korai az esküvő. A ara elmondta: Az emberek körülöttünk aggódnak a korkülönbség miatt, de mi boldog családot akarunk alkotni a magunk módján. Boldoggá tenne, ha tovább követnének minket, kedves figyelmükkel.”
A kérdés: Mi lesz ebből a villámesküvőből ekkora korkülönbséggel?

Egy nappal később szintén regisztráltak egy házasságot. Tamaru Maki (34) színésznő a születésnapján, szeptember 4-én házasodott. A faxon küldött közlemény igen szűkszavú volt a részleteket illetően. Kérem, bocsássák meg, hogy nem fedem fel a nevét vagy a foglalkozását az illetőnek, mivel nem híresség.” Annyit azért tudunk, hogy a pár 16 éve ismeri egymást, barátokként, de mivel egyikük sem talált a másikhoz foghatót, ezért tavaly nyáron randevúzni kezdtek. “Boldogan szeretnék felépíteni egy új életet, miközben együttműködünk és most már házas vagyok, ezért még keményebben akarok dolgozni a kamera előtt színésznőként.” – a hölgyet mi leginkább a Tokujo Kabachi!! című jogász doramából ismerhetjük, ahol Tamura (Sakurain Sho) házmesterasszonyát alakította.
A kérdés: ez már volt, de miért titkolják a civileket is? Úgyis látni fogják őket, ha együtt mennek valahova. Vagy nem?

Szeptember 7-én ünnepelte Shiraishi Ryoko szinkronszínésznő a 30. születésnapját, egy nappal korábban, 6-án pedig összeházasodott egy civil férfival – mindezt hivatalos blogján jelentette. Meg akarok házasodni, mielőtt 30 éves leszek… Azoknak, akik aggódtak, és viccet csináltak az álmomból, megnyugodtatok most? Lol. Megleptelek titeket? Majdnem feladtam. Nem tudtam, hogy valóra válik majd. Én lepődtem meg a legjobban! Mivel gyors fejlődés volt.” A hölgy rengeteg szerepnek kölcsönözte a hangját, de egyet sem tudnék kiemelni. Hallhattátok a Bleach-ben, a Pokémonban, a Tenjho Tengében, a One Piece-ben és a Gintamában is.
A kérdés: Ööö, ugye nem csak azért ment férjhez, hogy nehogy kiöregedjen belőle? Mert az nagyon csúfos véget fog érni…

Szeptember 17-én érkezett a hír, hogy a Soutaiseiriron (Soutaisei Riron – relativitás elmélet) nevű rock banda gitárosa, Nagai Seiichi és a modell Yamaguchi Naomi összeházasodtak. Mindketten kiírták hivatalos oldalaikra közleményt.
Nagai: Most, én, Nagai Seiichi, feleségül vettem Yamaguchi Naomi-sant. Hálás leszek, ha továbbra is támogatnak kettőnket.”
Yamaguchi: “Olyanként, aki sosem volt képes megtalálni az útját a szerelemben, sosem hittem, hogy ilyen boldog befejezés várhat rám.”
A kérdés: Hogy lehet ilyen keveset tudni két hírességről, és hogy lehet ilyen nevet adni egy bandának?

SND48-as hírünk is van! Volt tagjuk, Tanisaki Tomomi (belső körökben csak Bambi) (29) szintén férjhez ment! Az ő embere egy fodrász, Aomoriból. Tanisaki a következőket mondta el róla, azon kívül, hogy kedves: “Minden reggel készít nekem reggelit.” A pár két évvel ezelőtt találkozott egy közös ismerősüknek köszönhetően, és egy hónapra rá randevúzni kezdtek. A házasságukat ennyi idő után, június 15-én regisztrálták, valamint jött a nagy hír is: a hölgy 6 hónapos terhes! Januárra jósolják a babát. Utána Tanisaki tovább fog dolgozni.
A kérdés: Nekem anyukám szokott reggelente enni adni… én meg vele házasodjak össze?

Szeptember 25-én jelent meg a Josei Jishin azon száma, ami megírta, hogy a színésznő Hara Sachie (34) hozzáment egy nem híresség férfihez, a hónap közepén. A páros tavasszal kezdett találkozgatni. A férfi egy felettébb jóképű, harmincas, hosszú hajú illető. Augusztus végén látták őket együtt bemenni Hara lakásába. A Sankei Sports, Hara ügynöksége elmondta: “Igaz, hogy regisztrálták a házasságot.” Kiemelték, hogy a színésznő nem terhes – micsoda ritkaság.
A kérdés: Miért ilyen különleges, ha már valaki nem is terhes a házasság idején?

Szeptember 29-én, egy Shibuyában tartott koncerten a Do As Infinity énekesnője, Van Tomiko (33) bejelentette, hogy a hónap közepén férjhez ment. A férfi civil és 4 évvel fiatalabb újdonsült feleségénél. A szemtanúk úgy írták le, mint “jóképű, friss és csinos benyomással”. Tavaly nyár óra vannak együtt.
Van a következő szavakkal élt: “Először a rajongóimnak akartam bejelenteni a házasságomat, akik mindig támogattak. Kedves, és megbízható férfi, aki teljes lelkével támogat. Miközben megértjük és segítjük egymást, vele akarom leélni az életem. Boldoggá tenne, ha kedvesen figyelnétek minket.”
A kérdés: Nincs kérdés, ez teljesen rendben van. Illetve honnan jön az énekesnő vezetékneve?

És végül szeptember 29-én Mochida Maki (37) színésznő is bejelentette házasságát. Az ügynökség elárulta, hogy nem hírességhez ment hozzá, és a férfi a 40-es éveiben jár. A házasság azonban már augusztus végén megköttetett. Mochida elmondta: Önmagam lehetek mellette, és elfogad engem annak, aki vagyok. Szeretnénk együtt új életet kezdeni bizalommal és hálával. 2 évvel ezelőtt találkoztunk. Csak ismerősök voltunk, de apránként közelebb kerültünk egymáshoz és mindketten a házasságon kezdtünk gondolkodni. Azt hiszem, a sors valami ilyesmi…”
A kérdés: Ez nagyon aranyos kései szerelmi történet. De miért vártak a bejelentéssel  hónapot? Az volt a próbaidő?

Szóbeszéd-szint:

Szeptember 2-án érkezett az ügynöksége cáfolata a hírről, hogy Nakamura Rui (26) énekesnő válni készül férjétől, Kuroda Yukitól (30), a korábbi színésztől, pedig csak idén júliusban házasodtak össze. A szóbeszéd alapját Nakamura internetes bejegyzései alkotják. Augusztus 30-án azt írta, családon belüli erőszakot szenvedett el, augusztus 31-én pedig ezt: “A kapcsolatom Yuki-kunnal nagyon egészségtelen. Jobb lenne, ha mindent elfelejtenénk és az elejéről kezdenénk, hogy helyrehozzuk a kapcsolatunkat.” Erre nyilatkozta a kiadója, hogy “Mi nem hallottunk semmi konkrét részletet. szeretnénk, ha az ügy nyugodtan megoldódna.”
A kérdés: Mi az istenért házasodtak össze, ha 2 hónapra rá akkora az összeférhetetlenség, hogy ez a jámbor arcú ember kezet emel a feleségére? És mi mást vártunk a kiadótól, mint hogy botránymentes megoldást szeretne?

Forrás: tokyohive

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s