A prostik mindenkit lelőnek

Sziasztok!

Ma megint egy már bemutatott együttes új számáról, pontosabban klipjéről fogok beszélni. Nem kerülgetném sokáig a témát, mert ismét sokat késett a cikk, és már biztosan mind a tényekre vagytok kíváncsiak, így elárulom, hogy a Secretről lesz szó. Tudjátok, három csupa báj lány, hol “mezik”-nek mondják a magic-et, hol a “madonnát” dadogják, hol retrólányok a félénk fiúkkal, hol pedig léghajón távoznak a világból. 4-en vannak, hosszú lábakkal, főleg magassarkúban, és mostanában igyekeznek betörni a japán piacra.

Most azonban egy koreai nyelvű mini albumot dobtak piacra szeptember 13-án – ellensúlyozva az augusztusban megjelent japán nyelvű nagylemezt… Szóval a minialbum címe Poison, 5 dalt tartalmaz, ebből egyet meg is filmesítettek. Nézzünk rá erre a címadó dalra, a 2-es számú trackre, a Poison-re!

Nagyon reális történetet láthatunk, a magánnyomozó irodájába áttévedt a szomszéd sztriptíztáncosnő… Azonban a történetet megszakítják ilyen szórakoztató táncos betétek, ami mintha egy kiürített indiai szálloda halljában zajlana. A lányok csupasz lábúak, magassarkúban vannak, és még ilyen csinos minikosztümöt is varrattak maguknak. A sztriptíztáncosnő is próbál elvegyülni köztük. A melldobálásból visszazökkenünk az irodába, hogy nézzük, ahogy a férfi leitatja a nőt, whiskey-vel. (A táncos részben a “lábad csak derékszögeket alkothat” mozdulatról nem ebszélek. nézzétek csak.) Hoppá, a nő mesél, a tánctermet pedig hirtelen átrendezték ősretró mulatónak, ahol egy tollas fűző csapja meg az embert. Már nem is igazán foglalkozunk a cselekménnyel, csak kapkodjuk a fejünket, amikor bevezetnek még egy színt, az égősorokkal telelógatott üres szobát, ahol mindenki igyekezett valami fehéret magára ölteni. Na, de mostmár csak dereng valami, itt minden szép nő összejátszik, és egy szerencsétlen fickóra utaznak, akinek a tarkójára van valami titkos tetoválva. Nem azért, de ki az a hülye, aki valami nagyon fontos dolgot a tarkójára tetováltat? Oda, ahol nem is látja? A sztriptíztáncos (vagy prosti?) visszaadja a nyomozó úrnak az öngyújtóját, mire az a fegyverét kezdi simogatni. Érthetetlen módon a prostik mindenkit lelőnek, kinyitják a széfet a megszerzett tarkókóddal (ami szellemes módon a megjelenés dátuma: 0913), és ott van benne egy akkora gyémánt, amit ha valaha találtak volna, akkor a kizsákmányoló gengszter jókedvében egész Afrikát megetette volna. A lányok boldogok at ékszerrel, és elhajtanak, mintha mi sem történt volna. Főprosti pedig közben megmérgezi a nyomozót. Hát fantasztikus happy end!
Az a baj ezzel a klippel, hogy a történetet zavaróan szétszabdalják, és még azok a köztes részek sem jók, mert azon aggódom, mikor meg ki valamije az egyik lánynak, mikor kell csípőficamhoz avgy gerincsérvhez mentőt hívni. “Túlrángták” ezt a táncot… De annyira nem kell siratni a fő szálat, mert nincs benne semmi logikus vagy érdekes. Zenére nem rossz, csak túltrombitálták. És még a szöveg is egy nagy nulla. Még jó, hogy nem pontozom a dalokat.

Ennyi. Nem tudom, a többi szám milyen… na jó, de a Calling U-t meghallgattam, és az gáz. Szóval ez a come back to Korea nem igazán sikerült. Nem csodálnám, ha visszakergetnék őket a kontinensről a vízbe. De persze nem, mert szépek, meg szexik, úgyhogy mindegy, mit csinálnak. Jó, mára ennyi negatív érzés elég is lesz.

Megyek, megcsinálom a menetrend szerinti rovatainkat!

Forrás: jpopasia

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s