Love Mode – 2012. augusztus

Sziasztok!

Ez egy új rovat, ami kapcsolódik a Baby Boom-hoz, és szintén minden hó végén, vagy a következő elején fog jelentkezni. A célja, hogy összefoglalja az aktuális hónap romantikus kapcsolataival, randizásaival, házasságaival, megcsalásaival, zakításaival, válásaival kapcsolatos híreket, pletykákat, mert azért egyik sem olyan fontos, hogy önálló cikket írjak róla. Ebben a hónapban az esküvők, illetve azok bejelentései voltak többségben, és nincs egyetlen válásról vagy szakításról szóló pletyka sem! Nézzük is meg őket:

Pletyka-szint:

Augusztus 23-an, a hetimagazin Josei Seven cikkezett a színésznő Yonekura Ryoko-ról (37), hogy “kézfogós randevúja” volt egy nem ismert férfival (34), aki magas volt, és hasonlított Eguchi Yosukéra (csak ő 10 évvel idősebb). A pár kézen fogva távozott egy bárból hajnali 3-kor. A hölgy ügynöksége természetesen tagadta a kapcsolatot: “Igaz, hogy elmentek együtt inni, de ő csak egy ivós barát. Nem randevúznak.”
A kérdés: Nagyon kétélű a dolog, precedens ugyanis van arra is, hogy az ügynökség tagadta a valóságot a végsőkig (lásd: Akanishi Jin), de sokszor az ellenkezője történik, amikor a média képzelete kap szárnyra. Ez vajon melyik eset?

Randi-szint:

Augusztus 1-én a színész-komikus Nishino Akihiro (32), a King Kong duó tagja, egy sajtótájékoztatón vett részt egy hamarosan induló humorista műsorral kapcsolatban, valaki váratlanul rákérdezett civil barátnőjére, aki meglepetésszerűen bukkant fel a Fuji TV-ben július 22-én. Emberünk ekkor kénytelen volt nyilatkozni: “Egy hard-core gyaru-val (ezek a hazai plázacicák japán verziói) randevúzom, aki vastag sminket hord. Korábban hostess volt a kabaré klubban és én ott ismertem meg őt. Még nem tervezünk házasságot, de nem csak szórakozom vele.”
Nishino korábban az énekes-szövegíró Uemura Kana (29) kisasszonnyal állt kapcsolatban (tudjátok a Toilet no Kamisama – vécétakarítós szám – vagy nem tudjátok?), de idén áprilisban szakítottak. Erre Nishino is utalást tett: “Az új barátnőm nekem takarítja a vécét.”
A kérdés: Rendben van, hogy a folk énekesnő helyett szerzett magának egy levakolt arcú csajt, aki neki pucolja a vécét, elképzelt műkörmeire gondosan vigyázva, de miért is kell így utalgatni a szegény előző lányra?

Eljegyzés-szint:

Augusztus 5-én történt egy nyilvános eljegyzés, méghozzá a színész-műsorvezető Isono Kiriko (48) és a mindössze 24 éves pasija, Takahashi Togo között. A hölgynek nem ez az első csemegéje, 2003-ban már összeházasodott a (most figyeljetek!) Kashimashi Musume komédiás trió Shouji Terue nevű tagjának legidősebb fiával. Akkor Kiriko még 39 éves volt, de 6 évre rá elváltak. Ezután ismerte meg aktuális szerelmét, és nyitottak is kettecskén egy bárt Tokióban. A lánykérés a televízióban történt, meglepetésként. A fiú egy levelet kezdett olvasni, ami először csalafinta módon úgy szólt, mintha szakítani akarna, de a végén előkerült az eljegyzési gyűrű és elhangzott a nap kérdése is: “Hozzám jössz feleségül?” Isono alig tért magához, “Tényleg?! Komolyan?!”, de elfogadta az ajánlatot.
A kérdés: Mary Zsuzsi és Demi Moore effektus. De vajon a világban fellelhető ismert példák alapján mennyire lesz tartós a kapcsolat? Ha hozzávesszük Kiriko előtörténetét, akkor sem lesz jobb az esély.

Házasság-szint:

Augusztus 17-én derült ki, hogy a színésznő Fujikawa Nozomi (33) és a profi BMX-es Uehara Hiroshi (35) még április 4-én összeházasodtak. A párhoz közelálló informátor elárulta a Sanspo lapnak, hogy az ifjak még 2008-ban ismerkedtek meg és jöttek össze, és ez erőt adott Nozominak, hogy 2009-ben visszatérjen az iparba. Az esküvőt Tokióban tartották, 200 hozzátartozóval. Külön említik, hogy Nozomi nem terhes (tudjátok, általában ez a házasodó ok), és folytatja a munkát. “Olyan családot akarok építeni, ami túlárad a boldogságtól, a melegségtől és a szeretettől.”
A kérdés: A meglehetősen kevés szereppel büszkélkedő színésznő és a bmx-bandita házasságával minden rendben. De miért több mint 4 hónappal az esküvő időpontja után kell ezt bejelenteni? Talán féltek, hogy a paparazzik megneszelik, és megzavarják a mézesheteiket?

Augusztus 22-én a hegedűművész Miyamoto Emiri (értsd: Emily) (28) maga jelentette be a blogján, hogy aznap összeházasodott egy nem sztár férfivel. “Megbízható és kedves ember, aki nyugodt és nagy szívvel támogat engem. Remélem, képesek leszünk együtt végigsétálni az életen, és támogatni egymást. Továbbra is erőfeszítéseket teszek, mint hegedűművész, hogy olyan zenét játszhassak, ami eljut mindenki szívébe és nagyon boldog leszek, ha továbbra is kedvesen követnek engem.”
Műfajában egyedi, de nem csak egy zenekari hegedűsről van szó. Emiri 2007-ben adta ki első, smile című albumát, és emellett tévés bemondó is a Nippon TV műsorában, a NEWS ZERO-ban.
A kérdés: A japán sztárok miért tartják akkora titokban a családjukat, hogy se egy fotót, se egy foglalkozást, se egy keresztnevet nem szivárogtatnának ki. Hogy mennek majd ki az utcára? Külön? Nem muszáj nyilatkozni, vagy egyáltalán szerepelni, de szerintem ez a rejtegetés sok hűhó semmiért.

Augusztus 24-én is fény derült egy egy nappal korábbi esküvőre. Emlékeztek még a SPEED nevű lányegyüttesre? Nem baj, ha nem, de most az egyik tag, Uehara Takako (29) ment hozzá az ET-KING nevű formáció TENN (33) nevű tagjához. “Június 9-én cseréltünk eljegyzési ajándékot Okinawán, aztán június végén berendeztük az új otthonunkat Osakában és megkeztük együtt az új életünket. … Támogatni és segíteni akarjuk egymást és biztonságban eltölteni minden napot, úgy, hogy nem felejtjük el ezt a melengető érzést. Még mindketten nagyon tapasztalatlanok vagyunk, de kérem, kövessenek minket továbbra is.”
A kérdés: Ez vár a kiöregedett és elfeledett lányegyüttesek tagjaira? Hozzámennek kiöregedett és elfeledett fiúegyüttesek tagjaihoz?

És másnap egy újabb esküvő derült ki, még július 24-ről. A Morning Musume korábbi tagja, Ichii Sayaka (28) újraházasodott egy fodrásszal. Korábban 2004-ben házasodott meg, az akkor általa formált Ichii Sayaka in CUBIC-CROSS gitárosához, Yoshizawa Naokihoz, de 7 évre rá elváltak (ejj, ez a fránya vízválasztó hetedik év). Azóta a nő egyedül nevelte 2 kislányát. Most azonban az esküvővel egy időben a Sponichi nevű lap meglebbentette egy lehetséges harmadik terhesség lehetőségét és jól meginterjúvolták Sayakát: “Még a terhesség korai szakaszában vagyok. A lányaimmal együtt nagyon várjuk az új családtagot, aki jövőre fog megszületni. Nagyon örülök. Egy meleg családot szeretnék kialakítani, ami együtt túl tud jutni mindenen és tele van mosollyal.”
A kérdés: A gyerek miatt van az esküvő? Ha igen, akkor Sayaka az esküvőért intézett magának még egy gyereket? Végül is, a lánykáknak apa kellett, és anyukájuk talált is egy látszólag megfelelőt.

Hát, ennyi lett volna az első hónap szerelmi híreinek összegzése. Szerencsés hónapjuk volt ez a sztároknak, ugyanis csak jó hírek érkeztek. Remélem, elolvassátok azt is. De most vegyetek érzékeny búcsút a rovattól, mert csak egy hónap múlva találkoztok vele újra!

Forrás: tokyohive

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s