Baby Boom – 2012. augusztus

Sziasztok!

Kicsit csúszva, ugyan, de megérkezett az augusztusban érkező sztárbabák listája, csak hogy le ne maradjatok valami igazából teljesen lényegtelen információról, de hát nem lehet mindig filmekről, meg zenékről beszélni, kell a bulvár is, ez pedig annak minősül. A nyár utolsó hónapja ugyan nem volt olyan termékeny, mint Magyarországon (nem sztároktól, de Kecskeméten csak az utolsó héten 5 ikerszülés volt o___O), de így is 5 babát eredményezett. Hónapról hónapra eggyel csökken a létszám. Júniusban és júliusban a lányok győzedelmeskedtek, most azonban csak 2 kislány, de 3 kisfiú született. Ez a hónap majdnem teljesen az elsőké is, ugyanis egy kivételével mindenki újonnan ölti magára a szülő szerepét.

Akiknek kisbabájuk született:

Rögtön augusztus elsején, délután 14:34-kor érkezett Yoshimura Yumi (37), az egykori PUFFY együttes tagjának kisfia. A baba egészséges, 3.376 grammosan született – végre egy normál súlyú gyerek. Yoshimura kismama nem volt olyan trendi, mint sok társa, hogy azonnal kicsiripelje a telóján a hírt, ő csak az ügynökségének üzent, akik készségesen kinyilvánították érzéseit helyette: „Jee! Ma egy kisfiú született meg egy lány testéből. Titokzatos érzés. Nehéz volt, de nincs más ehhez fogható boldogság. Köszönöm, mindenki, köszönöm!”
Azért a régi barátság is felizzik ilyenkor, a hír hallatára ugyanis Oonuki Ami (PUFFY) (38) írt is a blogjára: „Olyan aranyos baba, világos arcszínnel… Még objektív hozzáállással is nagyon aranyos!” Reagálva a büszke mama: „Ami-chan mindig ott volt, és ez bátorított.”
Onuki Ami-channak férje is van, méghozzá a GLAY együttes énekese, TERU (41), és ő is kiírta twitterre: „Yunko! Gratulálok! Még ha meg is született az első gyereked, ne veszítsd el a szeleburdiságod, lol. Csak még szétszórtabb lesz az egész, lol, de én, mivel szeretem az életteli helyeket, csak még jobban várom. Az életed anyukaként csak most kezdődik, úgyhogy mindent bele!”
És hogy végre Yoshimuráról is szó essen, a férje egy civil, akivel még 2009-ben házasodtak össze. A hölgy idén április elsején jelentette be: „Hirtelen jött, de ezen a nyáron anyuka leszek. … Ez az első alkalom, ezért kissé aggódom, de minden napomat úgy élem meg, hogy már nagyon várom.”
Summa: Ki ne ismerné az idióta rajzfilmet a Cartoon Networkről, ami furcsán japánnak tűnt: Hi Hi PUFFY AmiYumi Show! Bizony, belőlük eredeti is van, akik rendes popzenei formációnak számítottak. Ugyan Yumi (a vagányabb) tervezi az újra összeállást a gyerek megfelelő korában, de ehhez még súlyos megbeszéléseket kell folytatni pajtásnőjével, akivel meglepően jóban vannak. Sőt, Ami férje is nagyon barátságos, bár kicsit sokat használja a lol kifejezést. Nézzetek PUFFY-t: 1, 2, 3.

Öt nappal később, augusztus 6-án napvilágot látott egy sztárpár, Fujimoto Toshifumi (41) (a FUJIWARA komédiás duó egyik tagja) és az idol (és nem olyan régóta már fogorvosi asszisztens is) Kinoshita Yukina (24) első gyermeke is. A kislány délután 15:29-kor született, 2.668 grammal (ami nekünk botrányosan kevés, de náluk nem kirívó). A mama és a baba is egészségesek, és azt is megtudtuk, hogy apás szülés volt. A pár kijelentette: „Az arca nem nagy. Nagyon boldogok vagyunk az új élet születése miatt és hogy gyarapodott a családunk. Mostantól mindent megteszünk, hogy segítsük egymást a munkában és a szülői feladatokban. Kérjük, kövessenek minket kedves figyelmükkel továbbra is. Mi talán állhatatosak vagyunk, de az ő arca nem nagy.”
Pár nappal később már haza is engedték őket. „Mától elfoglaltak leszünk a csecsemősírással.”
A párocska még 2010 augusztusában házasodott össze, de egy nagy eseményt is tartottak azon év decemberében, a tokiói Disneylandben.
Summa: Biztos nektek is feltűnt, hogy mennyit emlegetik a baba arcának méretét. Először nem értettem, de ha belenézünk az ázsiai szépségideál mélységeibe, rájövünk, hogy a kicsi arc a szép. Szóval felszínes szülei megpróbálnak meggyőzni minket, hogy a baba nem csúnya.

Sűrűsödünk, ugyanis 2 nappal később, augusztus 8-án, este 21:50-kor megszületett a színész Tamayama Tetsuji (32) első gyermeke is. A büszke apuka is az ügynökségén keresztül üzent: „Egy 3.706 grammos kisfiú született meg rendben. Az anyuka és a kisbaba is egészségesek és jól vannak. Mostantól még keményebben próbálom belevetni magam a színészetbe, annak tudatában, hogy már apa is vagyok, így nagyon értékelem majd az önök jövendőbeli vezetését és bátorítását.”
Tamayama Valentin-napi házasságát egy civil hölggyel, akivel már 6 hónapja találkozgatott, és annak terhességét rögtön bejelentette: „Ma, én, Tamayama Tetsuji, feleségül vettem egy nem ismert nőt, akivel randevúztam párszor és meg lettünk áldva egy gyermekkel. Mivel nem híresség, nem tervezem felfedni a fényképét vagy a nevét. Mostantól keményen dolgozom majd színészként.”
Summa: A színész úgy tűnik elhatározta, hogy megvédi a csúnya, gonosz médiától a családját. Kíváncsi lennék, hogy oldják meg a közös sétákat, kirándulásokat, mert paparazzik Japánban is vannak. Egyébként, mint a többi mostani szereplő, Tamayama sem kirívó és megbotránkoztató, teljesen normális üzenetet adott rajongóinak.

Másnap, augusztus 9-én a színésznő Itaya Yuka (37) adott életet második kisfiának egy tokiói kórházban. A hírt egyenesen a Nippon TV hírműsora, a NEWS ZERO mondta be, ahol Itaya gyakran szerepelt. Az újszülött 3.180 grammos, és mindketten jól vannak. Azért lemaradva sincs a korral, és kitweetelte az eseményt: „Ma reggel egy új tag csatlakozott a családunkhoz. Korlátlan lehetőségeivel ez a fiatal élet a család minden tagjának ölelését és védelmét élvezi, és általunk nő majd fel.”
A bejelentés még márciusban megtörtént: “Új tagot üdvözlünk a családunkban idén nyáron. Mivel már stabil időszakban vagyok, kérem, engedjék meg, hogy bejelentsem. Máris el tudom képzelni, ahogy felfordul az életem, de minden napom azzal töltöm, hogy lelkesedem, mint ember, mint anya, és mint színésznő.”
Itaya 2007-ben, februárban ment férjhez egy stylisthoz. Első kisfiuk még 2008 júniusában született.
Summa: A rutinos anyuka szinte szépprózába illőt szövegelt az új jövevényről, de az apukáról és a régi gyerekről szinte semmit sem hallunk. Talán ő is óvja a magánéletét, de azért legalább megemlíthette volna őket, nem?

Bizonytalan napon, de mindenképpen augusztus elején született a színésznő Konno Mahiru (35) kislánya. Az infókat megint csak az ügynökség honlapjáról tudhattuk meg: „Hálás vagyok, amiért kaptam egy új világot. Mindketten egészségesek vagyunk és kiengedtek minket a kórházból. Most élvezem az új életem a gyermekemmel. … A gyermekem növekedésével együtt keményen akarok azon dolgozni, hogy jobb anya és színésznő legyek.”
Konno Mahiru még május 2-án jelentette be a hivatalos blogján, hogy 7 hónapos terhes: „A házasságom 4. évében meg lettem áldva az első gyermekemmel. … Mivel ez az első alkalmam, ideges vagyok, de a körülöttem lévő emberek segítségével, jó anyává szeretnék válni. … A lelkem és a testem is békés. Most csak imádkozhatom azért, hogy a baba biztonságosan és egészségesen szülessen meg.” A szülés után vissza tervez térni az iparba.
Summa: Furcsa neve ellenére ezt a színésznőt szerintem mindenki ismeri, ugyanis ő alakította a Hanazakari no Kimitachi e (az eredeti) lesifotósát, Akirát. De hogy még a napot sem mondták meg, az vicces. A többi idol percre és grammra pontos adatokat közöl, ők meg csak annyit, hogy augusztus elején…

Akik még váratnak magukra (vagyis állapotosak):

Hasegawa Jun (26) modell
Kumada Yoko (30) bikinis modell
Uchida Kyoko (36) bemondónő
Ichii Sayaka (28) ex-Morning Musume-tag

Forrás: tokyohivewikipedia

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s