Idol fürdőruhában

Sziasztok!

A mai cikk egy szavazás eredményét fogja kitárgyalni. A lebonyolító a már jól ismert Recochoku, és ezúttal azt a kérdést tette fel a felhasználóinak, hogy melyik idol néz ki a legjobban fürdőruhában, véleményük szerint. Ez a téma minden év nyarán felmerül. Idén 1142 szavazó nyilvánított véleményt, július 17. és 31. között. A szavazásban két kategória szerepelt, a női és a férfi. Ezek tavalyi győztesei Oshima Yuko (AKB48) és TAKAHIRO (EXILE) voltak. De most lássuk az idei eredményeket, mindkét nemnél 1-től 5-ig! Illetve 5-től 1-ig, mert szokás szerint visszafelé közlöm a helyezetteket.

Női kategória

5. helyezett: Uno Misako (宇野実彩子)
A hölgy az általam nem kedvelt AAA vegyes együttes tagja. Mint többi társa, ő is háttértáncosként kezdte, és csak pár éve nőtték ki magukat önálló együttessé. A 26 éves, 160 cm-es lány kacsintgat a színészet felé, szerepelt az Átok 2-ben és pár doramában.

4. helyezett: Maeda Atsuko (前田敦子)
Őt azt hiszem, már nem is igazán kell bemutatni. Tudjátok, ő az, aki idén kiöregedett az AKB48-ból, ezért ott hagyja a bandát, de már előre bebiztosította magát különböző szerepekkel, például a Hanazakari no Kimitachi e remake álcája mögé bújtatott megcsúfolásával. A 21 éves, (szintén) 160 cm-es lány úgy tűnik, vesztett bájaiból, mert míg tavaly még 3. helyezettként szerepelt, idén lecsúszott a dobogóról.

3. helyezett: Koda Kumi (倖田來未)
Talán a popkirályság fekete hattyúját is sokan ismerik. Az erotikus kisugárzásra karriert építő hölgy (vagy asszony, mert már házas, és a múlt hónapban született babája) abszolút énekesnő, színészként is csak kameókban szerepel. Előszeretettel mutogatja magát úgy a klipjeiben (lásd tavalyi számát, a Love Me Back-et, ami egyébként elég jó szám lett), mint magazinokban, fotókon. Korban meghaladja az eddigi versenyzőket, a maga 30 évével, magasságában viszont alulmúlja, hiszen csak 154 cm. Ezt általában magassarkú csizmákkal ellensúlyozza.

2. helyezett: Hamasaki Ayumi (浜崎あゆみ)
És ha már Hattyúk Tava, akkor itt a fekete mellé maga a nagy rivális, a fehér hattyú, Ayumi, a korornázatlan királynő. Öt is dicsőítettem már eleget, népszerű reklámarc, sikeres énekesnő. Ayumi – Koda Kumitól eltérően – nem mutat magából olyan sokat, még egy tengerparti klipben sem (példa – Fairyland).Azért persze találhatunk róla bikinis képeket, semmi sem lehetetlen. Ayumi 34 éves, 163 cm és 44 kiló.

1. helyezett: Oshima Yuko (大島優子)
Az idei győztes ismét az AKB48.as lányka lett, lepipálva csapattársát, és az olyan nagy neveket is, amik közvetlenül követik őt. A hölgy abszolút túlkoros a csapatába, de a versenybe megfelel, ugyanis 24 éves. Számos doramaszerep áll már mögötte. Elég pöttöm, össz-vissz 152 cm alacsony. Tavaly olyanokat mondtak róla, hogy “Ragyogó és lelkes, mint a nyári nap.” – hű, de költői valaki – “Kivételes stílusa van”. Ezek mellé idén a következő kommenteket kapta: “A lelkes jelleme illik a tengerpartra.” “Még egy nő szemszögéből is szexuálisan vonzó.”

Férfi kategória

5. helyezett: GACKT
A tinilányokat és háziasszonyokat egyetlen pillantásával kivégző fekete angyal sajnálatos módon 5. helyről a 3.-ra ereszkedett. A 39 éves ikon mostanában sokat szerepel a hírekben, nyilvánosságra került párkapcsolata miatt. Ez azonban mit sem változtat azon, hogy a 180 cm magas, 60 kg-os sztár teste tökéletesen kisportolt, illetve kondiban tartott.

4. helyezett: Fukuyama Masaharu (福山雅治)
A 43 éves férfi a lista veteránja, szintén 180 cm, de 4 kilóval többet nyom Gacktnál. Énekes, zeneszerző és színész. Honnan lehet őt ismerni? Különböző doramákból, filmekből, és ezek openingjeiből. Illetve az első félév sikeres dalaiból, mint például az Ikiteru Ikiteku.

3. helyezett: AKIRA
Akira, aki szintén csupa nagybetűs előadó, a népszerű, csupa férfiból álló EXILE tagja. 184 centi magas és 32 éves lesz most augusztusban. Ismertségén valószínűleg nagyot dobott, hogy megkapta a GTO dorama remake-et, Akanishi Jin helyett. Apropó, észrevettétek, hogy nincsenek Johnny’s-osok a listán? Pedig ők aztán sokszor vannak fürdőgatyóban…

2. helyezett: Yusuke (遊助)
A dobogó ezen fokán a helyzet változatlan, tavaly is a fiatalember került a 2. helyre. Főként énekes, de szerepel mindenféle vizuális dologban is. 33 éves. Blogja bekerült a Guiness rekordok könyvébe az egy nap alatt elért látogatottsággal. Bevallom, ezt a helyezést én egyáltalán nem értem.

1. helyezett: TAKAHIRO
Egy újabb nagybetűs tag az Exile-ből! Népszerű ez a csapat, mi? Amúgy a helyezés nem meglepő, mert mint fentebb említettem, tavaly is ő érte el a férfiak között a csúcsot. Ehhez én már nem tudok mit hozzátenni. Esetleg azt, hogy a fiút márciusban az AKB-családtag, idén nagyon szólózó Itano Tomomival hozták hírbe.

És akkor végre véget is ért volna az áttekintés! Tehát ezt gondolják a japánok, ha eszükbe jut az “idol fürdőruhában” szókapcsolat. A női lista még csak-csak elmegy, de a férfiakkal nem tudok itt mit kezdeni. Egyedül GACKT-ot helyeslem, de talán majd jövőre jobb lesz. Bízzunk benne!

Forrás: tokyohive, dramawiki, wikipedia, youtube

1 thought on “Idol fürdőruhában

  1. Visszajelzés: Adni, venni – hirdetni! Kinek az arcával fogy jobban a termék? | Wild at Heart – ワイルド アット ハート

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s