AKB48 puszik

Sziasztok!

Ez az! Az AKB már megint a hírek közé került, de nem lemezzel, vagy fellépéssel, hanem olyan említésre méltatlan dologgal, ami már bosszantó. Tudjátok, van a sok lány közül egy, aki fog maga mellé egy másikat, csinál vele pár (enyhe leszbikus tartalmú) képet és felrakja egy nyilvános internetes felületre. Kész is az önreklám, a naiv cukiság álcája mögé bújtatott lemezeladás-növelés!

A történet főszereplője ezalkalommal a híres-neves Maeda Atsuko. Maeda Atsuko (前田 敦子), Acchan (nem összekeverendő a Perfume-ös Acchannal!!), egy 21 éves Chibában született lány, aki az AKB48 oszlopos tagja. Mint a kora is mutatja, kissé öregecske már ebbe a formációba, ezért bármennyire is ő a legismertebb név köztük, be van jelentve, hogy hamarosan (augusztus) megválik a bandától. Nem kell ám félteni, mert 2011 júniusában megalapozta szólókarrierjét a Flower című számmal, amiről szégyellem bevallani, de magam is hallgatom olykor, mert szerintem nem is rossz. Ezzel ő lett a 2. AKB-s, aki a szólópályára lépett a csapatevékenységek mellett. Emellett színészkedik is, játszott doramákban, a Moshidora filmben és a szégyentelen 2011-es Hanazakari no Kimitachi e dorama remake-ben, amit már csak azért sem néztem meg. Nem azért, mert ő játszotta a főszerepet Horikita Maki(!) után, hanem mert tiszteletlenség, és a rajongók sárba tiprása feldolgozni egy sorozatot 4 évvel a megjelenése után. Valaki még nem is látta, ők meg már feldolgozták, az amúgy is szuper sorozatot szuper szereplőkkel, nuku változtatással. Támogassátok az eredetit, és ha tehetitek, csukjátok be a szemeteket, amikor az új megy.

De róla már így is többet beszéltem, mint amennyit megérdemel, ezért nézzük csak, kit fogott maga mellé: Minegishi Minami. Minegishi Minami (峯岸 みなみ) egy 19 éves tokiói lány – minő meglepetés – szintén az AKB48-ból. Ezen belül még benne van a 3 tagú no3b nevű formációban, ami a Mendol dorama kedvéért alakult – de erről majd máskor, vagy ha szerencsém lesz, akkor soha. Mindnesetre itt van a Personna című számuk a sorozatból. Maedához hasonlóan ő is feltűnik tévében moziban itt-ott, de koránt sem olyan ismert, mint barátnője. Nem baj, ő úgyis csak a mellékszereplő a történetben.

És akkor a képek, meg a blog!

Szóval Maeda biztosan halálra unta magát, mert 4 fotót is csinált érdekes arcszerkezetű kispajtásával, amin megmutatják, milyen közeli barátok. Közeli barátok egy frászt! A bal alsó képen, bár nélkülöznek mindennemű érzékiséget vagy szenvedélyt, egyértelműen az a célja, hogy a túlkoros férfirajongókat boldoggá tegyék több kevesebb időre, de ha ehhez kevés lenne az arcközelítés, legalább elhintenek egy két ábránd-magocskát a sekélyes elmékben, hogy ha illető majd meghallja az AKB48 nevet (ami elkerülhetetlen lesz), a magból sarjat álomkép ugorjon be neki, és elkezdjen fantáziálni. Most azonban hallgassuk meg magát Maeda kisasszonyt:

“Nyár van! … Elkészült egy kedves kép. Ez itt Mi-chan, aki egész nap össze volt velem zárva. … Az élő adás után igazán nyári érzésünk volt! Biztosan elmegyek egy fesztiválra. Aranyhalat akarok fogni. És a tengerpartra is el akarok menni.”

Micsoda ártatlanság…

Nem ez az első alkalom, hogy ilyen érdekes képek kerültek fel egy AKB blogra. Pontosabban az egy HKT-s lány, Matsuoka Natsuki volt, és a kép egy csapattársa pucér lábait ábrázolva került fel a Google+ accountjára, szándékosan.
És nem is ez volt az egyetlen puszilkodós alkalmuk! Emlékeztek még a Puccho reklámra, amiben szájból szájba adták a cukorkát, a közönség pedig felszólalt ellene? Az is az AKB48 volt. Szerintem ezt is kár volt felrakniuk, hiszen mind tudjuk, mennyire imádhatja egymást egy rakás versenyhelyzetbe kényszerített stresszes tinilány…

Forrás: tokyohive, wikipedia, youtube

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s