Kerekesszékes szőke

Sziasztok!

Idén augusztusban is, mint minden évben, az NTV megtartja a szokásos 24 órás tévét. Ez egy olyan jótékonysági műsor, ami egyik délutántól a másikig tart és kerek 24 órán keresztül élőben szórakoztatják a népet. A hírességek zenélnek, jeleneteket adnak elő, olyan videókat néznek, amiken más hírességek elmentek pl beteg gyerekekhez, sírnak, várják az adományokat. Ezen alkalmakra külön dorama speciálokat készíttenek. Egy részes, többnyire szívszorító és igaz történeten alapuló kis szösszeneteket. Ilyen volt a 2009-es Niini no Koto wo Wasurenaide, ami egy fiatal, tudásszomjas fiú rák elleni küzdelméről szól. Főszereplője Nishikido Ryo, és remekül bemutatja, milyen nehéz ilyenkor a betegnek és a családnak egyaránt (ízelítő itt).

Ninomiya Kazunari Goes Blond for New Drama

A mostani téma is egy ilyen dorama SP, a „Kuruma Isu de Boku wa Sora wo Tobu” (~Kerekesszékkel repülök az égen~), ami az idei 24 órás tévé műsora lesz. A történet egy olyan csonka családból származó fiúról, Hasebe Yasuyukiról szól, aki bűnöző lett a megfelelő iránymutatás hiánya miatt. Miután 15 évesen megnyomorodik, elhatározza, hogy jóváteszi a rossz útra tévedését azzal, hogy tanácsadóvá válik és segít megváltozni azoknak, akik hozzá hasonló helyzetbe kerülnek.

Főszerepben a Johnnny’s-os, Arashi-tag, Ninomiya Kazunari (二宮和也) (28) lesz látható. A szerep megkívánta tőle a szőke hajat. Ninomiya 10 éve festette utoljára szőkére a haját; elmondása szerint a többi Arashi-tag megdöbbent az új hajszín láttán, és azt mondták, más elképzeléseik voltak. Nem ez az első fogyatékkal élő karakter, amit megjelenít, szerepelt már így a DOOR to DOORban, és a Marathonban is.
A rajongókat is leginkább a hajszín döbbentette meg:
„A szín túl világos, nem divatos szőke” – divatmajom panasz
„Mi van a fekete szemöldökökkel?” – akadékoskodó panasz
„Ez a nem divatos stílus közel áll az élet eldobásának valóságához” – filozóf védés
„Ilyen fajta nem kielégítő bűnözők léteznek!” – való élet védés
„Így, hogy megszoktam, elég aranyos” – totál rajongó védés

A rajongók nagyon aggódnak Ninomiya hajszerkezetéért. Egy Johnny’s elemző (!!!) elmondta, „Egyszer egy Arashi koncerten feljött a téma, hogy ki fog először megkopaszodni és Ninomiya, Sakurai és Aiba mind jelöltek voltak. De Ninomiya volt a legesélyesebbnek kikiáltott. Ő rögtön el is mondta, hogy az apja már Namihei-san állapotában van, de imádkozom érte, hogy Ninomiya ne fejlődjön ilyen irányba. A Johnny’s idolok a kezdetektől fogva roncsolják a hajukat a különböző termékekkel, a vakufénnyel (?) és a festékkel. Mivel sok Johnny’s.os állandótlan életet él és sokan keményen dohányoznak, hajlanak a gyenge hajra. Sok rajongó képes elfogadni az elhízott vagy szőrös idolokat, de a kopaszokat nem. Remélem, megvédik a hajhagymáikat az életmódjukkal.” Szegények egészen komoly veszélyben vannak. De hát a szerep az szerep, és egy szőke japánt nem alakíthat a színész természetes hajjal!

Filmbeli partnere Ueto Aya (Attention Please!, Azumi, Zettai Reido, stb…) színésznő-énekesnő lesz, aki Kato Miku (vagy Kumi – erről sajnos eltérnek a források) szerepét játssza, egy nőét, akivel Yasuyuki a kórházban töltött idejében ismerkedik meg, és akinek szívszorító múltja van.

Ninomiya és Ueto már dolgoztak együtt korábban, még 2000-ben, a „Namida wo Fuite” doramában (ending itt), ahol félárva testvéreket alakítottak. Ueto Aya megjegyzése a mostani közös munkáról: „Izgalmas. Igazán várom már.”

A „Kuruma Isu de Boku wa Sora wo Tobu” a 2012-es 24 órás tévében lesz látható, az NTV-n, augusztus 25-én.

Forrás: tokyohive, jpopasia, dramawiki, youtube, aramatheydidnt

1 thought on “Kerekesszékes szőke

  1. Visszajelzés: Váratlan bók | Wild at Heart – ワイルド アット ハート

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s