Japán Krisz Rudi

Sziasztok!

Adott egy fiú, Miura Ryousuke. Színész (filmekben, sorozatokban, színdarabokban) és tévés személyiség. Most pedig énekelni szeretne, és 2012 nyarát választotta a nagy debütálásra.

Hol is kezdte?
Miura Ryousuke (三浦 涼介)1987. február 16-án született (25 éves, előtte az élet) Tokióban. 180 centi magas. Vércsoportja B. A vérről szólva, édesapja nyugdíjas színész, Miura Koichi. 2002 óta aktív a Palette ügynökségnél.

Honnan is ismerhetjük őt?
Játszott a Gokusen 2-ben, a Nodame Cantabile SP-ben és a Kamen Raider filmekben és sorozatban, többek között.

Szóval a fiú viszonylag befutott, de nincs karrierje csúcsán, nem elég hangzatos a neve, és a tömeg sem kapja fel a fejét egy shibuyai zebrán, ha az ő arca jelenik meg a felhőkarcolók plazmareklámjain.

A nagy első benyomást (énekesként) a „Natsu da yo HONEY!!” (~Nyár van SZIVEM!!~) című szám fogja megadni. A cím: közvetlen stílus, nyomaték partikula, nagybetűs angol megszólítás, dupla felkiáltójel… Ryousuke vagy azt hiszi, hogy senki sem vette észre a nyarat, vagy nem tud velünk miről beszélgetni, ezért visszatér a jól bevált időjárás témához, csak úgy angolosan; emellett nagyon közvetlen is, hiszen a mondat olyan, mintha nagy pajtások lennénk. De lehet, hogy nem kéne magamra vennem, mert a dal nem is nekem (mint a közönség képviselője) szól, hanem az ő „háni”-jának.

Image Hosted by ImageShack.us

Ez egy kislemez lesz, 3 különböző kiadással (általános, limitált A és limitált B). A különböző verziókon megtalálható lesz egy DVD (PV, kommentár, színfalak mögött, táncoktatás), egy 32 oldalas photobook, és az alábbi számok: Ashita e no Speed (Sebesség a Holnap felé), MissTerious, és a főszám, a Natsu da yo HONEY!!

Ehhez már meg is jelent egy short PV:

Mintha egy cukor-pop Gackt akarna lenni a fiú, de ezzel a Krisz Rudi arccal ez lehetetlen.

Az első 5 másodpercben a hangolást figyelhetjük meg, és Ryousuke furán alakított frizuráját. A fiú közben táncra és zenére bíztatja a közönséget. Utána távolról tekinthetjük meg, és bebizonítja, hogy tud visszaszámolni. Következzenek a benyomások:
Külső: fonatok vannak a hajában, rossz alapozót használ, és vaskarom van a jobb középsőujján.
Mozgás: van egy kis rángatózása, és ebben a verzióban nem igazán mutatkozik meg a tánctudása; előszeretettel mutogat az ujjaival és gyakran maga elé néz a kamera helyett.
Hang: nem is rossz, Krisz Rudi és néha Gackt keveréke.
Ám félpercnél hatalmas változás! Haj fekete, vasalt, középen elválasztott, szegecses nyaglánc, bőrdzseki, arany csillogással, bőrkesztyű *rockos homokba rajzol szerelem érzés*.
Első látásra nem valami nagy költségvetésű a PV…

A „Natsu da yo HONEY!!” július 11-én, két hét múlva jelenik meg hivatalosan. És ha már így nekiugrott, nem is éri be kevesebbel, minz egy nyári turnéval: „Miura Ryousuke Summer Live 2012”. A buli 6 városban (Tokyo, Nagoya, Sendai, Osaka, Fukuoka) fog dübörögni július 19-től 29-ig, a jegyárak pedig 6300 yennél (kb 18.000 Ft) kezdődnek.

Forrás: jdorama.com, tokyohivewikipediayoutube

6 thoughts on “Japán Krisz Rudi

 1. Már bocsánat,de Rudi mind hangilag mind külsőre ezerszer jobb! Hogy lehet két teljesen különböző- egy gyerek és érett férfi!!- embert összehasonlítani?

 2. Hát, mostanában nem találkozom Rudolffal, de az én emlékeimben ő egy 20 éves nyálas dalokat éneklő, de amúgy egyedi (legalábbis eddig, mert ennek a fiúnak nagyon hasonlít) hangú srác. Megnéztem, 1981-ben született. A japán delikvens pedig 1987-ben. Vedd úgy, hogy a hat évvel korábbi Rudolfról beszéltem, és akkor stimmel. Ha nem, akkor tudomásul veszem egyet nem értésed. De ez az én véleményemen szemernyit sem változtat.

 3. Bocsánat,de én személyesen is ismerem Rudit elég régóta! (És nem úgy,mint a legtöbb rajongója,hogy csak bálványozom,de amúgy le*rom..) Sem hangilag,sem sehogy nem látok hasonlóságot a két ember között. Még,ha “évekkel korábbi Rudit” nézem,sem! De ez meg az én véleményem. Az meg nem baj,hogy másokéval nem egyezik meg. 🙂

 4. Ó, de jó egy kis ellenkezést tapasztalni 😀
  Én nem vagyok se ismerője, se rajongója, csak annyit tudok róla, amennyit a rádióban játszották még régen, és valahol hangilag véltem köztük hasonlóságot, de nem úgy, hogy ugyanolyan, inkább úgy, hogy magas, kisfiús a hangjuk (ezt nem tagadhatod). Egyébként én a régi Krisz Rudiról beszélek, mert ma már nem igen hallgatok rádiót, és van egy sanda gyanúm, hogy a rádió sem hallatja Krisz Rudit. Szóval ez a “fiatal srác viszonylag magas hanggal és cuki pofival” imidzs emlékeztetett engem a mi egykori tinibálványunkra.
  Őrülök, hogy lazán veszed, és hogy írtál 🙂

  • Ha a “kisfiús” imidzseket hasonlítjuk össze,akkor talán van egy kis hasonlóság. Bár én elfogult lettem,mióta Rudit ismerhetem,de akkoris Ő nyert nálam! 🙂
   Nem írtál semmit,ami bántó lett volna,én úgy érzem.És különben sem vagyok védőügyvéd /nem is készülök annak/,úgyhogy csak véleményt írtam és írok azóta is.Ezért is “veszem lazán”. Az értelmes,és főleg még az intelligencia határain belül folytatott vitákat meg szeretem is. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s