“Singing in the rain”

Sziasztok!

Ma jöjjön valami a kontinensről. Az SNSD (aka Shoujo Jidai, Girls’ Generation) koreai lánybanda hamarosan megjelenteti új japán kislemezét, a Paparazzit. Ehhez már nyilvánosságra is hozták a PV-t, két verzióban: egy történetest és egy tánc verziót. Korábban már kiadtak hozzá egy teasert, és az album borítója és tracklistje is elérhető, de beszéljünk most a klipről.

Azt beszélik, hogy ez a legnagyszabásúbb klipjük. 120 stábtag, 300 szereplő és több kint 30.000 villanykörte dolgozott a produkción. (De vajon megérte-e?)

PV:
Klasszikus zenére bevonuló csinosan öltözött hölgyek. Mindenki tapsol, fényképez, utat törnek nekik és felkonferálják őket (angol nyelven) a színpadra. A vörös szőnyeg elhúzódik, és megpillantunk egy világháború előtti amerikai színteret, neon reklámokkat és a ballonkabátba átvedlett lányokkal, akiket elvakít a vakuvillogtatás. Ledobják a ballont és a jelmez már inkább a Moulin Rouge-t idézi: tüllszoknyák, szőrös vállvértek, fűzők és persze magassarkúk.
Mikor kitáncolták magukat és letudták az első (felejthető refrént), bevágnak egy jelenetet, amikor a színpadtól távol, valami Pop Jam stílusú helyen vannak, pincérnő-féle ruhákban, hosszú szárú magassarkú csizmákban. és rózsaszín kesztyűben. a képek váltakoznak, a lányok “uh-lala“-znak és riszálják magukat a beszédszerű bridge alatt, majd ismét refrén. Minden lány megmutatkozik 1-2 másodpercre a maga individuumjában, még egy kis riszálás, meg “boom-boom-boom” és “ra-ta-ta“, aztán véget is ér a szám, aminek fő mondani valója a “life is a party” sor. A közönség tapsol, el van ájulva az ismét kis ballonkabátos angyalkáktól, szól a Singing in the rain, és a lányok eltűnnek.

A Dance version itt nézhető meg. Mindent összevetve a számnak annyi előnye van, hogy kilátszik a lányok combja, és japánul énekelnek.
Akit még ezek után is érdekel, annak már csak 6-ot kell aludnia, mert a hivatalos megjelenés dátuma június 27.

Forrás: tokyohive, youtube

2 thoughts on ““Singing in the rain”

  1. Visszajelzés: Kakkoii csajos dansu | Wild at Heart – ワイルド アット ハート

  2. Visszajelzés: Kinek az arcát tetszik kérni? | Wild at Heart – ワイルド アット ハート

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s