A mértéktelenség határa – Masni kontra Kanjani8

Sziasztok!

Elképesztő botrány tört ki a minap! Történt ugyanis, hogy… van ez a MUSIC STATION című műsor. Elég régóta (1986) fut az asahi tv-n, az előadók mindig a legújabb dalaikat hozzák, kicsit beszélgetnek is velük, megtudjuk, hány kutyájuk van, vagy hol töltik a Karácsonyt. A műsorvezető egy ki-tudja-milyen-öreg bácsi, és mellette mindig más fiatal nő áll – jól megy neki. A bácsit úgy hívják, Tamori, és 1989 óta vezeti a show-t. Korábban humorista volt. A mellék hostok a következők voltak: 2000-2004 Takeuchi Emi; 2004-2008 Mariko Do; 2008- Takeuchi Yoshie. A műsor 2010-ben ünnepelte 1000. adását. Felléptek itt már olyan nagy külföldi sztárok is, mint Bon Jovi, Lenny Kravitz, Beyoncé, Shakira, Backstreet Boys, etc…

Szóval eme nevezetes programban, június 15-én megjelent Kyary (Kyary Pamyu Pamyu) és a Kanjani8 is, többek között. Kyary az első sorban ült, extrém öltözete azonban

ez alkalommal nem aratott osztatlan sikert. A patchwork ruhája mellé fején egy hatalmas (1m x 0,5m, talán) masnival jelent meg, ami kitakarta a második sorban mögötte ülő Johnny’s-os fiúkat.

Hát ha én ott lettem volna a közönség soraiban, vagy néztem volna az adást, biztosan nagyon csalódottan mentem volna haza, vagy kapcsoltam volna ki a tévét. A masni helyett jobbat is láthattam volna… Ó, és nem csak én vagyok így ezzel. Volt, aki valóban csalódott és az adás után rögtön elcsiripelte elégedetlenségét Kyarynak:
“Nem túl nagy a masnid? Nem láttam a Kanjani8 arcát. Rendben van, ha kitűnsz, de kérlek gondolj arra, hogy ezzel gondot okozhatsz másoknak.”
Kyary vissza is twittelt az áldozatának:
“Sajnálom (; ;)”

Hogy ez kielégítette-e a csalódott nézőt, azt nem tudjuk, de azt igen, hogy Kyary nem áll meg ennyivel, tovább ostorozta magát:
“Mostantól, valahányszor is tévéprogramban szerepelek majd más előadókkal, ez a 19 éves ügyelni fog arra, mit visel. Mégis, ahogy belegondolok, a cuki ruhák általában Hatalmasak! Terjedelmesek! Nehezek! Legközelebb vegyük kisebbre a dizájnt.”

Na, ez már szerintem is elég bűnbánás, rendben van, megértette, juhhúú, legközelebb látjuk azt, aki majd Kyary mögött ül, és nem kell kő-papír-ollózniuk az előadóknak, hogy ‘jaj, csak ne mögé kerüljek, különben a kutya se veszi meg a lemezem’.
És akkor jönnek Kyary rajongóik, akikről az alábbiak alapján nem tudom eldönteni, hogy
A.) kis tinilányok, akik szeretnének kitűnni életük szürkeségéből
B.) 40+-os, enyhén perverz salarymanok, akiknek Kyary fantáziájuk rendszeres vendége
C.) Johnny’s gyűlölők (ezt tudom a legkevésbé elhinni…)
Kommentek az esettel kapcsolatban:
“Csak addig, amíg önmagad maradsz!”
“Miért kérsz elnézést? Nem tettél semmi rosszat!”
“A Johnny’s fanok ilyenek, és ez nem jó. A masnid szuper cuki volt.”
“Kérlek, viselj, amit akarsz. Az Kyary-chan.”

És most mondjátok, hogy nem túlzás…

Forrás: tokyohive

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s