Skizofrén valóság a moziban

Sziasztok!

A KAT-TUN-os Kamenashi Kazuya kapta a főszerepet Miki Satoshi új filmjében, az ‘Ore Ore’ című produkcióban.


Kamenashi: “Miki Satoshi rendezővel együtt dolgozni egy új kihívás lesz nekem.”
Miki: “Ő egy olyan színész, aki képes elolvasni és megérteni a szöveget, megvan az az ereje, hogy tudja, mit várnak tőle, és elég okos ahhoz, hogy megfeleljen az elvárásoknak. Úgy gondoltam, csak Kamenashi tudja eljátszani ezt a rejtélyes főszerepet.”

A film Hoshino Tomoyuki regényén alapszik, ami megnyerte az 5. Kenzaburo Oe Díjat. A történet egy Hitoshi nevű, elektronikai üzletben dolgozó fiúról szól, aki belekeveredik egy ‘ore ore sagi’ nevű árverésbe. Az “ore ore sagi” egy Japánban népszerű bűncseelekmény, ami főként az idősek ellen irányul. A tettes megszólítja az áldozatot és valaki olyannak tetteti magát, akit a megszólított ismer, majd pénzt kér tőle. Miközben Hitoshi épp más embereknek adja ki magát, összefut egy másik “önmagával”. Ekkor elkezdődik más “énjeinek” kiirtása. A filmben Kamenashi több mint 20 szerepet játszik el, köztük olyanokat, mint a “katonai rajongó én”, a “nagy mellű én”, és a teljes testén tetovált én”.

Ejha! Elég izgalmas filmnek ígérkezik, a maga elgondolkodtató módján. Kíváncsi leszek rá. Kame amúgy ráér filmezni, mivel a KAT-TUN mostanában Akanishi botránya kapcsán került csak egy kis rivaldafénybe. Lássuk, mit szól Kame a kihíváshoz:

Kamenashi: “Lehetetlen, hogy “több legyen belőlem”, de nem irreális a társadalomban. Szerintem a valósághoz közeli furcsaságok nagyon érdekesek. Minden egyes “én” karakternek megvan a maga individualitása, ezért azt akarom, hogy az emberek figyeljenek a hasonló és a különböző nézőpontokra is.”

Az Ore Ore forgatása május közepén kezdődik, és valamikor 2013-ban kerül majd a mozikban. Tervezett a tengerentúli vetítése is.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s