Kínai Johnny’s fiúk

Sziasztok!

Egy meglepő hír következik. A Johnny’s Enetrtainment gondozásában új csapat jelenik meg. Neeem, nem ez a meglepő, hanem az, hogy ezúttal kínaiak lesznek a csapattagok.

Johnny & Associates To Debut New Chinese Boy Band

A hír május 3-án ütötte fel a fejét, és igaznak is bizonyult, mivel maga Johnny Kitagawa erősítette meg. A terv szerint az új banda novemberben fog debütálni, Johnny’s-os Hey! Say! JUMP aktuális színdarabjában, a “JOHNNY’S World”-ben, amit a Császári Színházban játszanak, Tokióban.

A Johnny’s-tól nem újdonság a Császári Színház kibérelése. Valójában az ember azt hinné, hogy lévén császári, biztos valami elit kultúra folyik benne, na meg hogy színház, azaz valami szellemileg tartalmas kikapcsolódásról van szó. Nem cáfolom, hogy ilyenek nincsenek benne, de ha vannak, akkor utána mindig jön valami Johnny’s bohóckodás. Például minden évben, Szilveszter éjszaka nem elég, hogy befoglalják a Tokyo Dome, az Osaka Dome, de még a Császári Színház épületét is. Sokan vannak, el kell férni valahogy.

Aztán ki is ez a Johnny?
Johnny bácsi (bizony, az öregúr kerek 80 éves már) a kaliforniai Los Angelesben látta meg a napvilágot még ’31 októberében. Apukája buddhista pap volt Little Tokyo-ban. Kitagawa Hiromu – akkoriban így hívták – Amerikában tanult és nevelkedett, mígnem fiatal felnőttként hazatért gyökereihez. Itt (na nem itt, hanem a Yoyogi parkban) felfigyelt pár baseballozó fiúra, akikből meg is alapította első fiúbandáját, a ‘The Jonnies’-t. Ebből a négyfős csapatból építette fel Japán egyik legnagyobb vállalatát, akinek a kezében van az egész média. Azt szokták mondani, hogy Ayumi Hamasakin kívül mindenkire befolyással van. Ha Johnny-nak nem tetszik valami egy tévében, rádióban vagy újság, úgy megvonja tőlük a csinos arcú fiúkáit, hogy az a médiacsatorna a későbbi keresettség hiánya miatt akár azonnal lehúzhatja magát a vécén. Bár Johnny szigorú (lásd az Akanishi-cikk korábban), és gyakran vádolták meg őt fénykorában pedofíliával (aminek talán csalódott, felvételt nem nyert kisfiúk szülei voltak a legnagyobb alapjai), a befutott fiúk többnyire tisztelettel beszélnek róla. Hát persze, hiszen nélküle a többségük besavanyodott riiman (Salary Man) lenne.

Johnny Kitagawa tehát így nyilatkozott a kínaiak importálásával kapcsolatban:
“Ki akarok alakítani egy helyi kínai idol bandát, és meghallgatásokat is akarok tartani Kínában. Még nem döntöttem el, hány tagú lesz a csapat, de úgy gondolom, a tagok életkora a junior high school kor (13-15) körül mozog majd.”

Nem értem, elfogytak az aranyos és/vagy tehetséges japán kisfiúk? Lehet, mert a Johnny’s minden évben tart válogatásokat.
Vagy a kínaiak kérték, hogy ugyan már, Japán elvihetne tőlük egy keveset, mert itt elég sok van belőlük… Kit tudja?

Majd novemberben meglátjuk!

3 thoughts on “Kínai Johnny’s fiúk

  • Ááá, de nem ám az EXO az első. Majdnem minden koreai bandában van kínai tag.
   Miss A – Fei, Jia
   Super Junior – Han Geng, Henry, Zhou Mi
   f(x) – Victoria
   U-kiss – Alexander
   Szóval az EXO csak hab a tortán, és Johnny már rég tervezi ezt.

 1. Visszajelzés: Best member-ai a Johnny’s-ban | Wild at Heart – ワイルド アット ハート

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s