Erepyon~

Sziasztok!

Az ex-AKB48-tag, Ono Erena photobookot ad ki, ‘Tsunere! ~Kaette Kita Erepyon (18)~’ címen. Most megláthatjuk, mennyire ártatlanok ezek az AKB-családtagok.

Az fotókönyv címének köze van első saját kislemezéhez, az ‘Erepyon’-hoz, és a fényképek Erenát fogják bemutatni, mint szólóelőadó. A képek a mesés Okinawa egyik szigetén készültek, ahol a szikrázó napsütés, kék égbolt, és a fehér homok önmagában is lenyűgöző. Hát ha hozzávesszük, hogy a lány bikiniben fetreng majd ezen a csodás tájon.

Erena így nyilatkozott, “Ez az első ‘munkám’ az új Ono Erenaként. Meg akartam mutatni az embereknek, hogy innen kezdem. … Azt akarom, hogy az emberek úgy érezzék, velem jöttek Okinawára, és élvezzék. Nem, nem így van. Abban a pillanatban, amikor felnyitod az első oldalon, velem vagy Ishigakishimán. Csak viccelek.”
Jó kis megmutatkozás ez, kérem szépen. Bár tény, hogy japánban a 18 éven felüli hölgy médiaszemélyek nem maradhatnak bikinis fotóalbum nélkül. Ott valóban ezzel indul a karrier, ha máshogy nem megy. Az ember amúgy azt hinné, hogy ezeket a fotókönyveket majd a perverz öregurak vásárolják majd szatyorszámra, de nem. Meglepő módon a fiatal lányrajongók is megveszik, mert teszem azt, éppen Erena volt a kedvencük a csapatból. De hogy nekik ez mire jó, azt nem tudhatom…

Az album pedig nem marad szó nélkül, hiszen a végén egy teljes interjút találhatunk Ono Erena-sannal, ahol felfedi jelenlegi érzéseit (ez már csak így szokott lenni). Egy fotó pedig annyira jól sikerült, hogy kikerült a ‘Papyrus’ magazin címlapjára.

Szóljunk kicsit az albumról is. Az ‘Erepyon’ Erena beceneve, nem pedig valami fantázianév (engem az eragonra emlékeztetett :D), és Erena egymaga nevezte el az albumot önmagáról. Milyen találó. Emellett ő írta a szöveget is,a mi feltételezem, hasonlóan kreatív a címválasztáshoz. Ahhoz képest, hogy a hölgy nincs az ismertség csúcsán jelenleg (önmagában, AKB-sként ugyanis vitathatatlan az ismertség, de egyéniben elveszik ez a varázslat), már kapott is lehetőséget az előretörésre: Az Erepyont tervezik a Fuji TV tavaszi doramája, a ‘Legal High’ zenéjének.

A Legal High egy ügyvéddorama, melynek mellékszereplői olyan fiatal hírességek, mint Aragaki Yui (a Koizorából) és Taguchi Junnosuke (KAT-TUN-tag). A főszereplő Sakai Masato számomra nem ismert, mindenesetre hosszú filmográfiával büszkélkedhet.

A Legal High openingje tehát Erena Erepyonja lesz, de azért nem bízzák rá az egész felelősséget. A készítők endingnek PES (A RIP SLYME tagja) Megami no KISS számát választották.

És most *dobpergés* bemutatkozik a szóló Erena!

A PV itt ott kissé zavaros, egyik pillanatban ugyanis kemény boxolóként, másikban pedig masnis lánykaként mutatkozik a hölgy. Aztán jön a keresztezés, amikor Erena két háttértáncossal egy boxring féle színpadon ugrabugrál, “elvesztettem báránykámat” jelmezben. A refrén olyan, mint egy C-kategóriás anime zenéje, és a stílus sem sokban különbözik.
Térjünk vissza a boxolós részekhez. Erena edz, ugrálókötelezik, felüléseket végez, mégis kiütik a ringben. De mivel korábban zenét hallgatott (feltételezem, a saját számát), képes talpra állni.
Nekem kissé Shemale-re vagy crossdressingre vette a figurát, mert a boxolós jelenetekben olyan, mint egy fiú.
Végül erena maga tesz pontot ennek a borzalomnak a végére azzal, hogy kiüti saját magát.
Nem tudom, milyen dorama ez a Legal High, de úgy tűnik, alaposan melléfogott.

Visszatérve Erena fotóalbumjára, május 20-án jelenik meg, míg a kislemez, melyhez a PV fent látható, junius 13-án kerül piacra.

Forrás: http://mantan-web.jp, tokyohive.com, wikipedia.org

2 thoughts on “Erepyon~

  1. Visszajelzés: Dorama-mustra 2012/tavasz 2. rész | Wild at Heart – ワイルド アット ハート

  2. Visszajelzés: AKB News – 2012. szeptember | Wild at Heart – ワイルド アット ハート

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s