‘an’ – The Amazaing Spiderman

Sziasztok!

Csak 1 nap telt el, mióta bemutattam Kyaru Pamyu Pamyut, a kattant 19 éves lányt, és máris felbukkan újabb hírekben.
Először is a lányka csatlakozott a Join Alive 2012, több előadót felsorakoztató koncerthez, ami inkább egy magyar fesztiválhoz hasonlít. Fellépnek rajta olyan előadók, mint a mihimaru GT, a One Ok Rock, stb. Az esemény július 21-22-én zajlik majd Hokkaidóban egy nyílt parkban, a jegyárak pedig 9000 és 17000 yen között mozognak.

Én azonban most nem erről szeretnék beszélni, hanem arról, hogy Kyary szerepel egy fantasztikus szuperprodukcióban, mégpedig az ‘an’ reklámja. (Azt ne kérdezzétek, mi az. Talán valami alkalmazás, PC-re, telefonra, Iphone-re, ami valamiképpen megkönnyíti a munkát.)

A CM 4 alakot vonultat fel, melyek közül az eyik Kyary. Ő táncol a bájos szobának berendezett stúdió (vagy greenbox) közepén, és a reklám egyszerű zenéje is az ő nevéhez fűződik.
Szereplőtársai a 2700 nevű komédiásduó (sosem hallottam még róluk) és maga Pókember a Marvelltől.

A 2700 a következőképpen nyilatkozott:
Tsune (az egyik tag), Mélyen meghatott, hogy Pókemberrel szerepelhetek együtt, akit régóta csodálok.” Yaoshima (a másik tag), “Egy lépéssel közelebb kerültünk a társam álmához, hohy eljussunk Hollywoodba.”
Kyary pedig hozzátette: “2700-sant kiegészítve, nagyon boldog vagyok, amiért közreműködhetem ebben a reklámban! Pókember olyan menő!”

A reklám Kyary nyögdécselésével és téblábolásával kezdődik, kezében ezüsttálca és fagyikehely. Majd itt ott megjelenik a 2700 és maga Pókember, aki még hálót is vet. Az egyik 2700-as viszont túl közel kerül Kyary-hoz, ezért az hülye fejet vágva (ez ugyanis a hobbija) fejbevágja a tálcával, mire a hapsitól elhangzik a reklám első mondata. Utána megjelennek az ‘an’-nak használható készülékek, és Kyary is hozzáfűz valamit. Ennyi lenne ez a CM. Bátran elmondhatjuk, hogy a japánok számára is csak Pókember dobja fel ezt a szösszenetet, nekünk meg hát… semmi.

Ha valaki japán reklámot akar nézni, nézzétek inkább ezt, ez is elég agyzsibbasztó:

Visszatérve, Pókember nem véletlenül ugrik be a televízióba, ugyanis hamarosan új amerikai film készül a történetből, ami június 30-tól látható majd a mozikban világszerte.

Apropó, az ‘an’ reklám május 5-én kerül adásba.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s